آنچه کنفرانس امنیتی مونیخ برای خاورمیانه دارد

خبرگزاری شبستان: در ‌آستانه ماه فوریه و زمان برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ حوادث پاریس و ‌آنچه یازده سپتامبر اروپایی نام گرفته است معنای تازه ای به بافت امنیتی اروپای غربی می دهد. منطقه ای که با توجه به نزدیکی به مرزهای ترکیه میزبان گروه های مختلف تروریستی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان در فواصل زمانی کوتاهی از ماه گذشته تا امروز، شاهد افزایش اقدامات تروریستی در جهان هستیم؛ اقداماتی که نه تنها در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) بود، بلکه استرالیا، فرانسه، آلمان و ایالات متحده را نیز شامل شد.

حادثه اول:
ماه گذشته در استرالیا فردی ایرانی که مدتی در لباس عالمان اسلامی گذر عمر می کرد و از محکومان سابقه دار استرالیا بود اقدام به گروگان گیری نمود و اعلام داشت که از طرف "داعش" چنین اقدامی را صورت داده است. 
حادثه دوم: 
طی چند روز گذشته اقدامات سه نفر منسوب به داعش که به تازگی از سوریه بازگشته بودند، با تیراندازی در نشریه شارلی ابدو، انفجار و گروگان گیری، پاریس را به کانون توجه جامعه جهانی!! تبدیل کردند.
حادثه سوم:
قربانی بعدی تروریسم بَد،!! دفتر روزنامه «هامبورگر مورگن پست» بود که به باز نشر کاریکاتور روزنامه شارلی ابدو پیرامون ابوبکر البغدادی مبادرت کرده بود. بنابر اخبار، سایر دفاتر روزنامه های بازنشر کننده کاریکاتور تحت تدابیر حفاظتی قرار گرفته اند.
حادثه چهارم:
در تازه ترین اقدام تروریستی، صبح امروز، انتشار یک پیام ویدئویی به سرعت ترس مردم اروپا را به مردم آمریکا منتقل نمود. در این فایل تصویری، یکی از سران داعش از طرفداران خود می خواهد که قیام کنند و به کشتار مسئولان اطلاعاتی، افسران پلیس، سربازان و شهروندان بپردازند. در این پیام صراحتاً به اقدام علیه آمریکا، فرانسه، استرالیا و کانادا اشاره شده است. در این راستا، کاخ سفید اقدام به برپایی کنفرانسی جهت تنزیل دادن پیوستن اتباع خود به داعش کرده است.
به حوادث فوق الذکر، انفجار در طرابلس لبنان، افغانستان، پاکستان، تیراندازی درگلپایگان، شهادت مرزبانان در سیستان و بلوچستان در درگیری با اشرار و اقدامات عادی شده داعش در عراق و سوریه را نیز می بایست اضافه نمود.
سؤال مهم اینجاست که " اگر تمام حوادث اخیر و دائمی عادی شده را به مثابه «کاشت» در نظر بگیریم، «برداشت» کجاست؟ "
به نظر اقدامات تروریستی فوق، قطعات خطرناک یک پازل خطرناک تری هستند که طراحان نقشه آن را در اتاق های جنگ و سازمان های اطلاعاتی می بایست یافت. به احتمال زیاد، فرضیه سؤال فوق این می باشد که «برداشت» اصلی در کنفرانس امنیتی مونیخ که هر ساله در ماه فوریه (اواسط بهمن ماه) در شهر مونیخ آلمان برپا می گردد تحقق خواهد یافت.
لذا به نظر می رسد طی روزهای آتی،  شاهد به وقوع پیوستن اقدامات تروریستی – تکفیری جدید جهت آمادگی فضای رسانه ای و افکار عمومی برای پذیرش راحت تر تصمیمات کنفرانس مونیخ باشیم.
 
پایان پیام / 
 
 
مجتبی تکبیری 
 
کارشناس ارشد روابط بین الملل 
 
کد خبر 431227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha