به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی لاریجانی رییس مجلس پس از حضور در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 94 در جمع خبرنگاران در مورد حواشی روز گذشته مجلس گفت: ما مسایل مهمی در کشور داریم و همه باید توجه داشته باشند که هر چه فضای کشور آرام تر و منطقی تر باشد تا بتوانیم در شرایط واقعی مشکلات کشور را حل کنیم یک وظیفه ملی است و همه باید تلاش کنند در مجلس فضایی باشد که بتواند مسایل اصلی را در فضای منطقی حل کرد و به انها پرداخت.
وی با بیان اینکه رسانه ها باید این فضا را دنبال کنند و دنبال سوژه هایی که از نظر کار سیاسی خیلی داغ است نروند اظهار کرد: رسانه ها بهتر است فضایی را ترویج کنند و به سمت ارامش بیشتر بروند و این موضوع یعنی وحدت و وفاق و آرامش در کشور مورد تاکید مقام معظم رهبری است و بسیار نیز ضروری است.
لاریجانی تاکید کرد: نماینده ها و همه، احزاب چه رسانهها چه رجالی که تریبون دارند باید تلاش کنند که فضا آرام باشد و به مسایل اصلی کشور که معیشت اصلی مردم است بپردازند و الان وظیفه ما این است که این موضوع را دنبال کنیم.
رییس مجلس در مورد اینکه آیا شکایتی از هیئت رییسه مجلس شده است چنین چیزی شکایتی از عملکرد هیئت رییسه مجلس در روز گذشته شده است است نه چنین چیزی نشنیده ام.
وی همچنین در مورد اینکه چه توصیه هایی را به اعضای کمیسیون تلفیق داریم گفت: در مجموع روحی برای پیشنهادات مطرح بود که یکی از انها این بود که بودجه را متناسب با شرایط کشور و واقعی ببینیم و فاصله ان چیزی که تثبیت می شود و ان چیزی که تحقق می یابد نباید بیشتر از 10 درصد باشد.
وی اظهار کرد: نکته دیگر که مورد تاکید قرار گرفت بحث سیاستهای اقتصاد مقاومتی واینکه رونق تولید محور باشد بود و نکته بعد توجه به شرایط کشور بود که نهایت هماهنگی را با دولت برای تنظیم بودجه مجلس داشته باشد. که هم در مقام عمل تحقق صورت گیرد و هم از نظر واقع گرایی نزدیکتر باشد.
ریاست مجلس خاطرنشان کرد: همچنین تاکید شد برای مشارکت مردم در طرح های مختلف عمرانی زمینه ها فراهم شد و تسهیلات نیز به وجود آید و بر روی مساله صادرات و مشورق های صادراتی نیز توجه کافی شود زیرا ما کشوری هستیم که ظرفیت صادراتی خوبی داریم و کشورهای اطرافمان بازارهای خوبی هستند لذا ما باید یک رویکرد خیلی روشنی در مورد صادرات داشته باشیم.
رییس خانه ملت همچنین گفت: در مورد کشاورزی نیز با توجه به کمبود آب در کشور و اینکه حدود 90 درصد آبی که در کشور ما وجود دارد طرف کشاورزی می شود پس باید روشهای آبیاری تغییر پیدا کند و ما در آبیاری تحت فشار سرمایه گذاری کنیم و سیستمهای گلخانهای که آب کمتری مصرف کنند ترویج کنیم.
وی اضافه کرد: لازمه این این است که تسهیلات کافی بانکی و یارانه موردنیاز در اختیار انها قرار گیرد و این تسهیلات نیز با نرخ سود کم به انها ارایه شود تا کشاورزان بتوانند از ان استفاده کنند.
پایان پیام/
نظر شما