انجمن ها و فعالان گردشگری، طرح و برنامه عملیاتی بدهند

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان، با حمایت از فعالیت های حوزه گردشگری، اظهار داشت: انجمن ها و فعالان گردشگری، طرح و برنامه عملیاتی بدهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روبط عمومی استانداری خوزستان، عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، دردیدار جمعی از فعالان عرصه گردشگری خوزستان با وی، نسبت به توسعه صنعت توریسم تاکید کرد وگفت: انجمن و گروه های فعال گردشگری و در مجموع بخش خصوصی فعال در این عرصه، طرح و برنامه عملیاتی بدهند، ما هم به عنوان نماینده دولت حمایت همه جانبه به عمل می آوریم.

 

وی با بیان اینکه انجمن ها، موسسات و گروه های فعال در حوزه گردشگری باید تخصصی تر عمل کنند و با تدبیر، اقدام به تولید و محتوا کنند، ادامه داد: اگر این گروه ها توانمندی خودشان را ثابت کنند ما حاضریم مکان های تاریخی و طبیعی را برای بهره برداری در اختیار آنان بگداریم.

 

مقتدایی، افزود: «فکر» اگر سطحی باشد تاثیری نخواهد داشت، لذا شما را به انجام کارهای ماندگار ترغیب می کنم، گردشگری انواع و اقسام دارد که باید به صورت جامع بر روی آنان مطالعه شود، مجموعه مشکلاتی که مطرح شد همه قابل رفع هستند به شرطی که همراه با نظم و برنامه ریزی باشد.

 

وی اضافه کرد: با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع گردشگری و تاثیری که در توسعه خوزستان دارد این چهارمین نشست رسمی با موضوع گردشگری طی چهارماه گذشته است، چرا که مجموعه مدیریت استان که به موضوع گردشگری می پردازد به دنبال انجام کارهای مقطعی نیست و به صورت متمرکز فعالیت می کند.

 

امید حاجتی، معاون برنامه ریزی استاندارخوزستان، نیز عنوان کرد: این استانداری در حوزه گردشگری، عنایت ویژه ای دارد تاکنون جلسات متمرکزی در حوزه گردشگری برپا شده و برنامه های خوبی در این خصوص در حال پیگیری است.

 

وی اذعان داشت: ما باید بزرگتر از اندازه های خوزستان فکر و برنامه ریزی کنیم، خوزستان ویژگی های بارزی دارد که در کمتر استانی شما این ویژگی ها را می بینید، موقعیت جغرافیایی خوزستان در خاورمیانه می تواند این استان را به مقصد گردشگری طبیعی تبدیل کند.

 

وی یادآور شد: خوزستان نیازمند معرفی بیشتر است لذا باید از ظرفیت رسانه استفاده کرد، باید تورهای مجازی برگزار کرد و در حوزه های اقامتی یک سری پروژه ها وجود دارد که سرانجام رساندن آنها می تواند خوزستان را در مسیر دیگری از توسعه قرار دهد.

 

حاجتی، سپس به اهمیت و جایگاه صنایع دستی پرداخت و گفت: حوزه صنایع دستی دو ویژگی بارز دارد، اول اینکه ارزش افزوده در صنایع دستی بالاست، همچنین اشتغالزایی بسیاری به واسطه دستی بودن آن به وجود می آید، همچنین در صنایع دستی خلا بزرگ دیگر استان عدم معرفی این محصولات است.

 

پایان پیام/

کد خبر 431123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha