به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسماعيل احمدي مقدم فرمانده ناجا در حاشيه نشست تخصصي مبارزه با جرايم اقتصادي در جمع خبرنگاران گفت: معمولا پرونده هاي جرايم اقتصادي به ستاد مبارزه با جرايم اقتصادي وارد شده و ناجا نيز در اين خصوص همکاري مي کند.
وي با اشاره به برخورد پليس با مصاديق مجرمانه در فضاي مجازي اظهار کرد: در اين خصوص کميسيون تعيين مصاديق مجرمانه و يا کارگروه امنيت شوراي عالي فضاي مجازي و يا مقام قضائي ورود مي کنند و ناجا در اين حوزه تصميم گير نبوده و فقط مجري است.
وي ادامه داد: پليس فتا نيز تنها فضاي مجازي را رصد مي کند و در صورت مشاهده اقدامات مجرمانه با هماهنگي دستگاه قضائي برخورد خواهد کرد؛ اقدامات پليس فتا رصد و مراقبتي است.
احمدي مقدم در خصوص ايجاد پليس اقتصادي نيز گفت: پليس مبارزه با جرايم اقتصادي در پليس آگاهي تشکيل شده اما به دنبال اين هستيم که پليس مبارزه با جرايم اقتصادي را از جرايم جنايي جدا کنيم که بتوانيم با سرعت عمل بيشتري به موضوعات رسيدگي نماييم براي مثال اگر در موضوع سرقت مسلحانه اي که در گلپايگان رخ داد تمرکز وجود داشت و جرايم ديگري مرتکب شده بوده اند به آنها رسيدگي مي کرديم امکان تکرار جرم از بين مي رفت.
وي به دستگيري يک گروه تروريستي در سيستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: اين گروه به غير از مسئله چابهار که چند سال پيش رخ داد و 39 نفر شهيد شدند به 12 اقدام تروريستي نيز اقدام کرده از جمله شهادت امام جمعه سرباز و دو معلم و يک کارمند و اگر بمب گذاري اين افراد را نيز در نظر بگيريم به 20 اقدام تروريستي ديگر نيز مي رسد؛ اين در حالي است که عناصر اصلي اين گروه دستگير شده اند
وي ادامه داد: اگر بر مفاسد اقتصادي نيز اين گونه تمرکز کنيم حرفه اي تر عمل کرده و با همکاري دستگاه ها و تفاهم با دولت موفق تر عمل خواهيم کرد.
احمدي مقدم در خصوص کاهش قيمت مواد مخدر نيز تصریح کرد: توليد افغانستان هر سال نسبت به سال گذشته افزايش مي يابد و همين امر موجب کاهش قيمت مواد مخدر مي شود همچنين کاهش قيمت ارز نيز برآن تاثير گذار است.
احمدي مقدم افزود: البته ستاد مبارزه با موادمخدر و شهرداري تهران ظرفيت سازي هايي کرده اند اما ناجا مسئول نگهداري معتادان نيست و اقدامات دستگاه ها در استان هايي چون مازندران و گلستان موثر بوده است؛ با پيشرفت انسداد مرز و محدوديت حوزه هاي قاچاق اميدواريم شاهد محدود شدن دسترسي به مواد مخدر باشيم در تهران نيز اين سازوکار نياز به زيرساخت دارد.
احمدي مقدم در خصوص آمار معتادان نيز گفت: اين افراد شناسايي شده و در سامانه ها ثبت شده اند و قابل برآوردند.
فرمانده ناجا در پاسخ به سوالي درباره کودکان کار گفت: در تلاشيم تا ساختاري براي رسيدگي به اين معضل تهيه کنيم که نيازمند همکاري سازمان هاي ديگر است و تنها با دستگيري اين افراد موضوع قابل حل نيست.
فرمانده ناجا در خصوص مصاديق بد پوششي و برخورد پليس با اين پديده نيز گفت: ما بر اساس مقررات با ناهنجاري ها برخورد مي کنيم و خوشبختانه بدون تنش اين موضوع به پيش مي رود.
وي افزود: البته برخي از افراد برخوردهاي ناهنجار دارند اما پليس سعي مي کند با تبليغ و تذکر کار خود را ادامه دهد البته بروز و ظهور اين مسئله بيشتر در فصل کار است.
پایان پیام/
نظر شما