به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام مهدی فرزی، شامگاه یکشنبه (21 دی) در جلسه شورای فرهنگ عمومی کردستان در سنندج، گفت: تاکنون به دلیل پراکندگی عملیات ها و اقدامات سازمان های مختلف و به تبع صرف بودجه های پراکنده در خصوص آسیب های اجتماعی به ویژه طلاق شاهد نتیجه تاثیرگذاری نبوده ایم.
وی، عنوان کرد: اورژانس اجتماعی موجود در استان بسیار ضعیف است و قادر به پاسخگویی نیاز توده اجتماعی نیست و باید تقویت شود.
وی، اظهارداشت: با بررسی هایی که در زمینه وقوع طلاق در استان انجام دادیم به مهمترین موارد ایجاد کننده این معضل دست پیدا کردیم که شامل کاهش معنویت و باورهای دینی در بین زوجین، کمبود مهارت های زناشویی، الگوبرداری از رسانه های غربی مبتذل است.
معاون فرهنگی دفتر ولی فقیه در کردستان، با بیان اینکه برای رفع مشکلات و علل وقوع طلاق راهبردها و اهدافی هم تعریف شده است، گفت: راهبرد نخست افزایش معنویت و باورهای دینی در بین زوجین با اهدافی شامل غنا بخشیدن به رفتار طرفین با محوریت دینی، ایجاد فضای دینی برای تربیت فرزندان در بستر معنوی و بازشناسی ارزش های اسلامی و انقلابی است.
حجت الاسلام فرزی، دومین راهبرد را افزایش مهارت ها با تاکید بر رضایت زندگی مشترک ذکر کرد و افزود: برای رسیدن به این راهبرد نیاز به آموزش والدین دانش آموزان دختر مقطع دبیرستان، راه اندازی نهضت کتابخوانی، آموزش مهارت های زندگی مرتبط با موضوع مهارت های اخلاقی، اجتماعی و روابط جنسی است.
وی، خاطرنشان کرد: آموزش مهارت های زندگی با تاکید بر رضایت از زندگی زناشویی نیز راهبرد سوم است که از جمله مصوبات این راهبرد فعال سازی ائمه جمعه و جماعت در حوزه مشاوره و ایجاد کمیته های علمی و مشورتی مشاوران استان و روحانیون با محوریت طلاق است.
پایان پیام/
نظر شما