به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام و المسلمین ژرفا از کارشناسان این عرصه ، مباحث و موضوعاتی از قبیل تهدیدها و فرصت های ترویج هنر در حوزه های علمیه،، چرایی و ضرورت پویا و فعال بودن حوزه در زمینه هنر، رسالت حوزه و اولویت های ورود به عرصه هنر، آفات و مزایای ورود طلاب و فضلا به عرصه هنر، چگونگی برون رفت از آفات و ایجاد هماهنگی و همراهی بین زی طلبگی و هنر را در این نشست تبیین می کند.
همچنین در این نشست علاوه برسخنرانی کارشناس ، مدعوین به طرح نظرات خود پرداخته و کارشناسان و مدیران مرتبط پاسخ گوی سوالات هستند.
این نشست علمی تخصصی، امروز یک شنبه 21 دی ماه، ساعت 18 الی 20 درساختمان انجمن های علمی حوزه برگزار می شود.
پس از سه دوره برگزاری جشنواره هنر آسمانی دوره جدید آن زیر نظر آیت الله حسینی بوشهری مدیر حوزه های علمیه، فعالیت خود را شروع کرده و مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، دفتر تبلیغات اسلامی، حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز پژوهش های اسلامی صدا وسیما در برگزاری آن مشارکت دارند.
برنامه های آینده
دبیرخانه دائمی جشنواره هنر آسمانی دارای شش کمیته تخصصی شامل کمیته هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، شعر، داستان، پژوهش هنر و کمیته اطلاع رسانی و ارتباطات است. هر یک از این کمیته ها زیر نظر یک دبیر وگروهی از اساتید و کارشناسان مرتبط در راستای اهداف و وظایف مصوب مشغول فعالیت هستند.
این دبیرخانه علاوه بر نشر فصلنامه تخصصی هنرآسمانی، برگزاری شب شعر طلاب، داستان حجره، نشست تخصصی داستان دینی و داستان انقلاب، طراحی سایت تخصصی ، بانک اطلاعات طلاب و فضلای هنرمند و....را در دستور کار خود دارد. چهارمین جشنواره هنر آسمانی نیز پس از طرح و تصویب هیات امنای دبیرخانه دائمی اعلام و اجرایی می شود.
پایان پیام/
نظر شما