به گزارش خبرگزاری شبستان، مرتضی رسولی پور، نویسنده و پژوهشگر تاریخ شفاهی، با بیان این كه كتاب «حلقه وصل؛ خاطرات آیت الله سید رضی شیرازی» را چندی است تحویل دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری داده است، گفت: كتاب «حلقه وصل» در فصلهایی جداگانه به دوران كودكی و نوجوانی، تحصیلات در نجف و تهران، فعالیتهای مذهبی در زمان تدریس در دانشگاه تهران، زندگی مخفی، فعالیتهای سیاسی و اجتماعی در مسجد شفاء، فعالیتهای سیاسی و اجتماعی در دانشگاه تهران، فعالیتهای حوزوی در مسجد شفاء قبل و بعد از انقلاب میپردازد.
وی درباره ویژگی های شخصیتی آیت الله سید رضی شیرازی نیز گفت: اولین ویژگی ایشان این است كه از سمت پدری منتسب به مرحوم میرزای شیرازی بزرگ است و از طرف مادری نیز، دایی ایشان یكی از علمای برجسته نجف بوده است.
اعتدال، نكته مهم زندگی آیت الله سید رضی شیرازی
رسولی پور ادامه داد: نكته مهم زندگی آیت الله سید رضی شیرازی حركت ایشان بر مدار اعتدال بوده است و ایشان عالم به تمام معنی هستند و تمام توجه شان به درس و كتاب و تبلیغ علم بوده است. در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی نیز هر سمت اجرایی كه به ایشان پیشنهاد می شد، به شدت در برابر قبول آن ایستادگی می كرد و مخالف این بود كه یك عالم دینی به امور اجرایی بپردازد.
حجت الاسلام سعید فخرزاده، مدیر دفتر تاریخ شفاهی، نیز طی اظهار نظری درباره این اثر گفت: آیتالله سیدرضی شیرازی از یاران حضرت امام راحل بود و پس از انقلاب هم زمان با ترور آیت الله مطهری ترور میشود و خوشبختانه جان سالم به در می برد.
بنابرگزارش سایت حوزه هنری، وی ادامه داد: كتاب «حلقه وصل» به زودی توسط انتشارات سوره مهر به چاپ می رسد و مراسم رونمایی همراه با نكوداشتی برای این عالم بزرگ برگزار خواهد شد.
آیتالله سیدرضی شیرازی در سال 1307 شمسی در محله «العماره» نجف اشرف در خانوده علم و تقوا دیده به جهان گشود.وی از طرف پدری منسوب به میرزای شیرازی بزرگ و از طرف مادری به مرحوم آیتالله العظمی، شیخ محمدكاظم شیرازی منسوب است.
تحصیلات عمده ایشان در همان نجف اشرف بود و نزد استادان بزرگی چون آیتالله العظمی شیخ محمدكاظم شیرازی به فراگیری فقه و اصول پرداخت. علوم عقلی را نیز در تهران و قزوین نزد اساتید حكمت و عرفان فراگرفت.
از استادان آیت الله سید رضی شیرازی در حكمت و عرفان میتوان به آیتالله سیدابوالحسن رفیعی قزوینی، میرزا احمد آشتیانی، میرزا ابوالحسن شعرانی، محمدعلی حكیم شیرازی، آیتالله مهدی الهی قمشهای و شیخ محمدحسین فاضل تونی اشاره كرد.وی بیش از 40 سال است که امام جماعت مسجد شفا خیابان ولیعصر(عج) در تهران است.
پایان پیام/
نظر شما