به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان، رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در نشست خبری صبح امروز گفت: ایجاد تالار جشنواره آموزش و پرورش و تالار ضیافت شخصیت های بین المللی در مدرسه دارالفنون جزء برنامه های ما است اما احیا، مرمت و بازسازی از اولویت های ما به شمار می آید.
وی افزود: از سه سال پیش که این مجموعه تحویل سازمان پژوهش داده شد تا به عنوان یک مرکز یادگیری و یاددهی از آن استفاده شود طی هماهنگی هایی با سازمان میراث فرهنگی و سازمان نوسازی شورای مدیران و سیاستگذاران تشکیل شد.
حجت الاسلام محمدیان اظهار کرد: ما نیازمند طرح جامع برای مدرسه دارالفنون هستیم و در نوع مفهوم مقاوم و مرمت سازی بین سازمان نوسازی آموزش و پرورش و میراث فرهنگی اختلاف نظرهایی وجود دارد.
معاون پژوهشی وزیر ادامه داد: سازمان نوسازی آموزش و پرورش معتقد است مرمت بدون مقاوم سازی می تواند ضرر داشته باشد، میراث هم به حفظ کالبد بنا توجه دارد لذا برای اینکه به یک نقطه بهینه برسیم طرح ها به شورای فنی میراث فرهنگی ارسال شده و تا دو هفته آینده بررسی می شود.
وی با بیان اینکه در تامین منابع مالی برای مرمت و مقاوم سازی مدرسه دارالفنون مشکلی نداریم، اظهار کرد: حتی اگر منابع دولتی کفاف نکند مردم و خیرین مردم ساز ما را تنها نمی گذارند.
وی تاکید کرد: حفظ هویت تاریخی دارالفنون و مراقبت از آن برای ما اهمیت دارد و برخی از بخش های بنا از جنس مینیاتور است و همانند ساختمان های جدید نیست بنابراین باید با حساسیت و دقت کافی دنبال شود به این دلیل است که از زمان طولانی برای بازسازی گذشته است.
به گفته وی، حداقل برای بازسازی تا دو سال آینده فرصت نیاز است و پیش بینی های اولیه برای مرمت و مقاوم سازی اعتبار شش میلیارد تومانی است و برای تشکیل آن به 12 میلیارد تومان نیاز داریم.
وی از تدوین کتاب نامه امیرکبیر و همچنین شخصیت هایی که در دارالفنون تحصیل کرده اند، خبر داد و گفت: تاسیس سازمان مردم نهاد برای حمایت از دارالفنون یکی از برنامه های ما است.
وی درباره تغییر محتواهای کتاب های درسی نیز گفت: اعتبارسنجی و ارزشیابی آغاز شده است و امسال تغییر محتوای کتاب های پنجم و نهم را داریم و برای کتاب های درسی پایه چهارم و هشتم وارد ارزشیابی شده ایم.
پایان پیام/
نظر شما