به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام احمد شرفخانی، معاون فرهنگی، ا جتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، امروز (20 دی) در دیدار با کارکنان اوقاف و امور خیریه کردستان گفت: همکاری صادقانه و دلسوزانه اوقاف با اصحاب وقف باعث رفع بسیاری از مشکلات اوقاف در استان شده است.
وی افزود: بنابراین بازدید مدیران از موقوفات، بقاع متبرکه، مساجد شهرها و روستاهای استان کار بسیار ارزشمندی است و انعکاس های مناسبی برای تسهیل حل مشکلات و موانع موقوفات دارد.
این مقام مسئول با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بر طرح تربیت 10 میلیون حافظ قرآنی در کشور افزود: در این راستا در استان اقدامات خوبی تا کنون برای تربیت حافظان قرآن کریم انجام شده است.
وی افزود: برگزاری مسابقات مختلف قران کریم در رده های سنی شکوفه ها و بزرگسالان و محافل انس با قران در استان را از دیگر فعالیتهای ارزشمند این اداره کل ارزیابی کرد.
معاون فرهنگی، اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تصریح کرد: همچنین فعالیت در زمینه پیشرفت و توسعه مسائل عمرانی و فرهنگی بقاع متبرکه در استان به یک عزم و اهتمام خاصی نیاز دارد و باید بیشتر مورد توجه کارکنان، هیئت امنا و حوزه بقاع متبرکه استان قرار بگیرد.
وی افزود: هیات امنا باید در راه ایجاد قطبهای فرهنگی در بقاع متبرکه استان تلاش بیشتری از خود نشان دهند زیرا قطعا انعکاس این تلاش ها در استان بسیار ارزشمند است.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اهمیت وقف در جامعه تصریح کرد: وقف منحصر به افراد متمکن نیست، بلکه هدیه از طرف خداست و تمام بشریت می توانند واقف باشند.
وی با اشاره به وقفیات گوناگون در دوره های مختلف، اظهار داشت، وجود وقفهایی متناسب با نیاز روز، جامعه را از فقر و تنگدستی میرهاند، چرا که نیازمندان و مستمندان و بسیاری دیگر از اقشار جامعه به وقفهایی با نیات روز جامعه نیاز دارند.
حجت الاسلام احمد شرفخانی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: فرهنگ سازی و نهادینه کردن ابعاد مختلف این فریضه مهم در جامعه یکی از موثرترین راه ها برای احیای سنت حسنه وقف به شمار می رود.
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان در ادامه این دیدار با اشاره به عملکرد مختلف اوقاف کردستان افزود: 29 وقف جدید از ابتدای سال تاکنون در استان توسط واقفین خیر صورت گرفته که بیشتر این وقف ها شامل وقف بر مساجد و مستمندان بوده است.
سلمان روحی با اشاره با حافظان قرآن کریم در استان اذعان کرد: در 2 سال گذشته 11 هزار نفر در طرح حافظان قرآن تربیت شدند و سهمیه این استان در اجرای طرح تربیت حافظان قرآن کریم 6 هزار و 600 نفر حافظ قرآن در سال جاری است که با مشارکت مردم قرآن دوست استان این سهمیه به وقوع پیوست و اطلاعات ثبتنام کنندگان در سامانه جامع اطلاعات به ثبت رسید.
وی اطلاع رسانی و اعتماد سازی را از اهداف اصلی اداره كل اوقاف و امور خيريه استان كردستان دانست و افزود: اطلاع رسانی از وضعیت موقوفات، مساجد و بقاع متبرکه باعث روی آوردن مردم به سمت سنت حسنه وقف در چند سال اخیر شده است.
مدیرکل اوقاف وامورخیریه استان در ادامه با اشاره به استقبال مردم در انجام وقف و گرایش به این سنت الهی اظهار داشت: همواره شاهد حضور افراد برای انجام این سنت حسنه وقف هستیم و دستگیری از نیازمندان و رفع مشکلات جامعه هستیم.
پایان پیام/
نظر شما