اقبال شاکری، عضو شورای اسلامی شهر تهران توجه به مساجد در مدیریت شهری را به دلیل اهمیت بالای این نهاد در فرهنگسازی دانست و به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: سرانه کنونی مسجد در شهر تهران کمتر از 15سانتی متر است که نشان میدهد تهران به لحاظ داشتن مسجد فقیرترین شهر کشور است.
وی بیان کرد: یکی از مصوباتی اخیر کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران بر این اساس بود که تا پایان برنامه 5ساله دوم شهرداری، تعداد 400 باب مسجد به مساجد موجود در این شهر افزوده شود. البته شورای شهر به دنبال ایجاد مساجد در زمینهایی با قطعات بزرگ نیست بلکه هدف ازاین مصوبه ایجاد مساجدی در دسترس مردم و با داشتن امکاناتی قابلقبول در محلات است.
شاکری افزود: بحث معماری و سیمای مساجد از جمله نکاتی است که باید در ساخت مساجد مورد توجه قرار گیرد.متاسفانه در سال های اخیر توجه به معماری سنتی و ایرانی و اسلامی در نمادها، مساجد و فضاهای شهری کمتر مورد توجه بوده است و در فضاهای شهری نیز معماری ایرانی اسلامی نمود کمتری داشته است.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: در شورای شهر بر ساخت مساجد محله ای تاکید شده است تا مردم به راحتی به این مساجد امکان دسترسی داشته باشند و تلاش شورای شهر بر این اساس است که مساجد با زرق وبرق و بزرگ ساخته نشود زیرا ساخت این مساجد هزینه های بسیاری را دربردارد.
وی با اشاره به تاکید شورای شهر برای ساخت مساجد دو درب اظهار کرد: ساخت این مسجد در حال حاضر در دانشگاه صنعتی امیر کبیر و دانشگاه تربیت معلم تهران در دستور کار است.
شاکری با بیان اینکه از تهران به عنوان ام القرای جهان اسلام یاد می شود، تصریح کرد: باید فعالیت های فرهنگی واجتماعی شهر تهران حول مساجد شکل گیرد و فعالیت های فرهنگسراها، مراکز آموزشی وفرهنگی با مساجد مرتبط باشد و خوشبختانه در برنامه پنجم توسعه شهرداری هم به این موارد توجه شده است.
پایان پیام/
نظر شما