حراست فکری از اسلام واجرای شریعت مهمترین رسالت حوزه های علمیه است

خبرگزاری شبستان: رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: حراست فکری از اسلام و اجرای شریعت مهمترین رسالت حوزه های علمیه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، حجت الاسلام علی مظفری، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی امروز(18 دی) در مراسم نکوداشت آیت اله شیخ ابراهیم محمدی اصل در فرهنگسرای امام خمینی(ره) اظهار کرد: حوزه های علمیه قرون متمادی به منظور تبین عظام و اهداف انبیاء تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه ابلاغ و اجرای دین اسلام و تبین برنامه های زندگی از سوی خدواند برای بشریت یکی از وظایف مهم انبیاء است  ادامه داد: نظارت و اجرای دین اسلامی یکی دیگر از این وظایف است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بعدها این وظیفه به اوصیاء و ربانیون که علم آنان بدون تعلیم و حضور در کلاس های درس، آموخته شده است، سپرده شد، افزود: سپس علما و دانشمندان و علم آموختگان طلایه داران این رسالت شدند و به وسیله آنان این هدف و رسالت به جامعه بشری واصل شد.

حجت الاسلام مظفری تبیین دین را یکی از اهداف اصلی تشکیل حوزه های علمیه عنوان و تصریح کرد: در مرحله پس از تبیین دین حفظ و اجرای دین ناب محمدی برعهده حوزه های علمیه است.

این مقام مسئول حراست فکری و اجرای شریعت را رسالت اصلی حوزه های علمیه عنوان کرد و افزود: در مرحله اول به شناخت عمیق دین اسلام نیاز است که جز از طریق حوزه های علمیه محقق نمی شود.

حجت السلام مظفری افزود: اسلام قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به صورت فردی مطرح بود که برای طاغوت خطری مطرح نمی شد ولی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان برنامه زندگی در سطح حکومت، اداره جامعه و مدیریت اجتماع و فراتر از یک کشور مطرح شد.

وی با اشاره به اینکه اسلام به قدری وسعت یافت که دشمنان آن را به عنوان یک شبهه مطرح می کنند، گفت: اکنون رسالت روحانیون حوزه های علمیه است که اسلام را در جامعه پیاده کنند.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه پس از پیروی انقلاب باید تمام قوانین، اسلامی باشد و این مساله در قوانین بخش حقوقی، مدنی و خانواده محقق شده است، خاطرنشان کرد: مردم بخش اجرای دین را از حوزه های علمیه می طلبند.

به گفته حجت الاسلام مظفری، اگر حوزه های علمیه به وظایف خود عمل نکنند، مردم از اسلام بدبین می شوند و این یک گناه نابخشودنی است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 430173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha