به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد رضا غیاثی استاد حوزه و دانشگاه امروز (18 دی) ضمن تبیین ابعاد شخصیتی حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) در آستانه 17 ربیع الاول سالروز ولادت آنحضرت به خبرنگاران رسانه های گروهی گفت: خداوند در آیه 91 سوره نحل می فرماید: به عهد و پیمان خدا پایدار باشید و سوگندهای خود را نشکنید.
وی با بیان اینکه رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) به عنوان یک الگوی موفق در همه زمینه ها، پایبندی عجیبی به عهد و پیمان داشت و حتی قبل از رسالت به امین مردم معروف بود، افزود: عهد و پیمان زیربنای همه روابط انسانی و مناسبات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است.
حجت الاسلام غیاثی با اشاره به اینکه در صورت تزلزل عهد و پیمان در جامعه، روابط انسانی نیز متزلزل شده و بی اعتمادی جامعه را به سوی نابودی سوق می دهد، خاطر نشان کرد: انتظار محصول و به بار نشستن کاشته ها، یدون رعایت عهد و پیمان انتظاری بیهوده است.
وی با بیان اینکه امیر مومنان حضرت علی (علیه السلام) در حدیثی می فرماید "سپری محکم تر از وفای به عهد را را نمی شناسم"، گفت: مهمترین سرمایه یک جامعه، اعتماد متقابل افراد جامعه و مسئولان و مدیران خود است و این اصل پشتوانه فعالیت های اجتماعی و همکاری گسترده است.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه خیانت و عدم پایبندی به عهد و پیمان از هر کسی زشت و قبیح است ولی از دولتمردان و زمامداران زشت تر و قبیح تر، تصریح کرد: شخصی قبل از بعثت نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله) با آن حضرت معامله ای کرد و مقداری از پول باقی ماند، با پیامبر (صلی الله علیه و آله) قراری گذاشت ولی آن قرار را فراموش کرد، سه روز گذشت و قتی بازگشت دید پیامبر (صلی الله علیه و آله) هنوز در محل قرار است، پیامبر (صلی الله علیه و آله) به او فرمود: ای جوان مرا به زحمت انداختی، سه روز است که اینجا منتظرم.
وی با بیان اینکه متاسفانه دیده می شود برخی از مدیران و مسئولان قرار ها و پیمان ها را نادیده گرفته و در خود اهتمام و پایبندی نمی بینند، گفت: در منطق و مکتب پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله) هیچ پیمان و عهدی مورد بی مهری و بی توجهی قرار نمی گرفت.
حجت الاسلام غیاثی تاکید کرد: اگر پیشوا و مدیر یک جامعه پایبند به عهد و پیمان نباشد، پیوند میان مردم و او گسسته و محبوبیت او از دل ها بیرون می رود.
پایان پیام/
نظر شما