به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، علی اصغر دهقانی دبیر ستاد احیاء امر به معرو و نهی از منکر استان یزد ، امروز( 17 دی) در همایش روسا و دبیران ستادهای امر به معروف و نهی از منکر استان که در محل شرکت آب منطقه ای یزد برگزار شد ، با بیان اینکه ستاد های احیا امر به معروف و نهی از منکر در استان ها ستادهایی خیری هستند گفت: این ستادها با حضور مسئولین جان می گیرد و می توانند فعالیت های تاثیر گذاری را انجام دهند.
وی افزود: ما قرار نیست منتظر تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر بمانیم لذا از سال 91 برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت را در این ستاد تدوین و برنامه ریزی کرده ایم.
دهقانی با بیان اینکه بیش از 300 عنوان برنامه اجرایی در کل ستاد احیاء وجود دارد اظهار داشت: این تعداد برنامه ذیل 84 عنوان راهبرد میان مدت و ذیل 24 عنوان راهبرد بلند مدت و در مجموع ذیل 5 راهبرد کلان تنظیم شده است.
وی گفت: ارتقاء جایگاه ستاد احیاء، اهتمام اجرایی نمودن فصل هشتم قانون اساسی، تشکیل مجمع نخبگان در استان ، ارتقاء جایگاه ستاد در افکار عمومی، استفاده از ظرفیت های موجود در فضای مجازی، تاکید بر مردم محوری، شفاف سازی ماموریت های ستاد ، تاکید بر محور قرآن و عترت در برنامه ها از جمله فعالیت های تعریف شده در ستاد های احیاء امر به معروف و نهی از منکر می باشد.
دهقانی اضافه کرد: استفاده از اندیشه های ناب امام (ره) و رهبری به عنوان مبانی فکری ستاد با استفاده از قرآن و روایات، استفاده از ظرفیت های پژوهشی، نظامند کردن ارتباط بین دستگاه ها، بهره برداری از نظام دانش محور، برون سپاری و کاهش تصدی گری، استفاده از ظرفیت هیا موجود در دستگاها ی دولتی و غیر دولتی و ... از دیگر برنامه های این ستاد است.
وی تصریح کرد: به دنبال آن هستیم تا با استفاده از ساختار و برنامه های ستاد اثربخشی فعالیت های مختلف ر ا در جامعه افزایش دهیم.
دبیر ستاد احیاء امر به معرو و نهی از منکر استان یزد اضافه کرد: اثر بخشی را می توان از طریق منابع انسانی، تجهیزات و امکانات، آموزش، هماهنگی ذر اجرا، هم جهتی و عدم موازی کاری، آسیب شناسی فعالیت ها، نظارت مستمر و ... افزایش داد.
وی افزود: در احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید به جایی برسیم که نسبت به هم احساس مسئولیت داشته باشیم و با بی تفاوتی نسبت به یکدیگرعبور نکنیم.
دهقانی با اشاره به اجرای طرح نهضت آموزشی امر به معروف و نهی از منکر خاطر نشان کرد: این طرح در ادارت استان اجرا می شود.
وی گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران باید به جایی برسد که به عنوان یک نظام کارآمد و الگو در دنیا برای همگان مطرح باشد و این امر محقق نمی شود مگر اینکه چهره خارجی خود را اصلاح و در مسائل داخلی مشکلات و آسیب های خود را حل کنیم.
دهقانی افزود: اگر فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه احیا شود همه فرائض دیگر هم احیا می شود و اگر فراموش شود سایر فرائض هم به فراموشی سپرده می شود.
پایان پیام/
نظر شما