به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام علی باقری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در جلسه شورای نماز این استان گفت: کمیته ساماندهی فعالیتهای فرهنگی مساجد، تکایا و امامزادگان به اداره کل اوقاف و امور خیریه واگذار شده و برنامههای این کمیته پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین مشکل مساجد استان، نداشتن سرویس بهداشتی مناسب است، گفت: در این راستا فعالیتهای مناسبی از سوی اداره انجام شده است تا این مشکل رفع شود. اما همچنان 89 درصد مساجد استان سرویش بهداشتی ندارند و اگر دارند در حد قابل قبول نیست.
وی با بیان اینکه تاکنون برای یکهزار و 200 مسجد شناسنامه تهیه شده است، هدف از شناسنامهدار کردن مساجد استان را جمعآوری اطلاعات اولیه مساجد استان عنوان کرد و گفت: برخی از مساجد امکانات استاندارد و مناسبی ندارند اما استان زنجان با کمبود مسجد مواجه نیست چرا که به نسبت جمعیت در سطح استان مسجد وجود دارد.
حجت الاسلام باقری ابراز کرد: 74 درصد فعالیتهای فرهنگی در مساجد استان انجام میشود و برنامهریزی برای اجرای برنامههای فرهنگی در همه مساجد استان در صورت آماده بودن زیرساختهای لازم ادامه دارد و با امکانات و اعتبارات موجود چند سالی فرصت لازم است تا همه مساجد استان ساماندهی شده و زیر ساختهای لازم برای برگزاری برنامههای مختلف در این مساجد آماده شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان کمبود روحانی را از دیگر مشکلات مساجد بیان کرد و گفت: متاسفانه همه مساجد استان روحانی ندارند و نماز به جماعت در این مساجد برگزار نمیشود که باید برنامهریزی لازم از سوی دستگاههای ذیربط در این خصوص صورت گیرد و طی دو سال گذشته و با اقدامات صورت گرفته مساجد بین راهی سه برابر افزایش یافته و در تعمیر برخی از مساجد استان تا یکمیلیارد تومان نیز اعتبار اختصاص یافته است.
پایان پیام/
نظر شما