به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، مهدی احمدی شب گذشته (16 دی) در نشست معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب رسانه و کانون های تبلیغاتی استان که در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: از دوم مرداد ماه توفیق یافتم که بعد از 13 سال فراق از استان عزیزمان برای ادامه خدمت در عرصه فرهنگ و هنر، در دولت تدبیر و امید در این استان مشغول به کار شوم.
وی ادامه داد: از لحظه ورود چندین مقوله ذهنیت بنده را به خود مشغول کرده بود از جمله ایجاد فضای امن و با آرامش در قزوین به ویژه در اداره کل فرهنگ و ارشاد به عنوان خانه اول اصحاب فرهنگ و هنر بود که این امر تا حدود زیادی محقق شد و ورود روزانه طیف های متعدد هنری گواه بر این موضوع است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین اضافه کرد: در حوزه مطبوعات و رسانه نیز با وجود شخصیت های برجسته رسانه ای، چندان دغدغه خاصی وجود نداشت و با توجه به لزوم تعامل با همه گروه ها و سلایق مومن به انقلاب و رهبری، سعی کردیم با همه گروه ها در تعامل باشیم.
وی با اشاره به نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه تصریح کرد: اصحاب قلم، سفیران پیام و انتقال فرهنگی هستند و آنچه در عرصه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و مقوله ها و سطوح مدیریتی در استان انجام می شود، توسط اصحاب قلم در معرض نمایش گذاشته می شود.
احمدی اعلام کرد: رعایت ادب، مسئولیت پذیری، وحدت، همبستگی از جمله مواردی است که در عصر فناوری و جنگ نرم به عنوان یک رسالت باید به شدت از سوی رسانه ها و مطبوعات مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به حضور پررنگ اصحاب رسانه در برنامه های استان افزود: هرگونه مباحث فرهنگی که توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد صورت می گرفت، حضور اصحاب رسانه آنجا سرسبز بود که ما این را به فال نیک می گیریم و از بدو ورود با حدود 11 جشنواره که در زمینه های متعدد برگزار کردیم، از حضور و بروز این موراد توسط مطبوعات تقدیر و تشکر داریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با اشاره به اهمیت وحدت در حوزه رسانه اظهار کرد: وحدت، هبستگی و اتحاد در این حوزه با تمام سلایق باید مورد توجه باشد و نباید انتظار داشته باشیم همه مثل هم فکر کنند و قلم بزنند زیرا دنیا، دنیای تضاد است و اتحادی که باعث پیشرفت در همه زمینه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی می شود، بستر عمده آن مطبوعات است.
وی تأکید کرد: مطبوعات می توانند با انتشار یک تیتر روز خوش و آرامی را برای همشهریان ایجاد کنند و یا برعکس این کار را انجام دهند، البته این به معنای عدم انتقال حقایق نیست و همه حقایق باید بیان شود ولی نوع خبرپراکنی نباید با تعصب و غرض باشد.
احمدی با اشاره به اهمیت بحث آموزش در حوزه خبر خاطر نشان کرد: بحث آموزش از دغدغه های مهم این عرصه است که ما در اداره کل فرهنگ و ارشاد این موضوع را شروع کردیم و در جلسات متعدد به این امر رسیدیم که انسان نباید هیچگاه خود را بی نیاز از آموزش بداند و امروز خبرنگاران و کسانی که در حوزه مطبوعات فعال هستند نیاز به آموزش به روز دارند و ما از معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد خواستاریم که در این زمینه ها استان را ویژه ببینند.
وی در ادامه به اهمیت امنیت شغلی در حرفه خبرنگاری اشاره کرد و یادآور شد: خبرنگاران در حیطه کاری خود با وجود شوق و انگیزه، دل نگران آینده کاری هستند بنابراین ایجاد امنیت شغلی برای این قشر اهمیت دارد.
پایان پیام/
نظر شما