رحیم خاکی، رئیس کمیته نظارت پنجمین مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان در گفتوگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان؛ در خصوص سطح کیفی مسابقات بین المللی دانشجویان مسلمان گفت: خوشبختانه این مسابقات نظم خود را رعایت کرد و بنا بر روال تعیین شده هر دو سال یک بار و بدون تعطیلی برگزار می شود که این دور از مسابقات با حضور 77 شرکتکننده از 47 کشور جهان به پایان رسید.
وی در خصوص تفاوت این مسابقات با سایر مسابقات قرآن افزود: ویژگی خاصی که این مسابقات قرآنی را از سایر مسابقات رایج در کشور متمایز می کند، دانشجویی بودن آن بود چنانچه شاهد بودیم تلفیق مناسبی بین امکانات ملی و تفکر و مدیریت دانشجویی حاصل گشت. چنین تجربه ای می تواند الگوی مناسبی برای ایجاد جلب اعتماد نسبت به دانشجویان باشد چراکه تقریبا 80 درصد برگزارکنندگان این دوره از مسابقات را دانشجویان تشکیل دادند و حتی تعدادی از هیات داوران نیز از بین دانشجویان انتخاب شده بود.
خاکی با بیان اینکه سطح مسابقات بسیار عالی بود گفت: اجتماع قرآنی ویژه ای بین دانشجویان جهان اسلام شکل گرفت و سطح مسابقات بسیار بالا بود به طوری رقابت ها به صورت خیلی نزدیک انجام شد چنانچه اختلاف بین نفرات اول و دوم بسیار نزدیک و یک صدم نمره بود.
رئیس کمیته نظارت پنجمین مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان در خصوص اهداف برگزاری چنین مسابقاتی در این سطح گفت: این جمع دانشگاهی که غالبا از مراتب علمی بالایی برخوردار اند، در دهه آینده جزء مدیران و تصمیم گیران کشورهای خود خواهند بود فلذا حضور چنین اجتماعاتی در سطح بین المللی می تواند در جهت وحدت، همدلی و همکاری های اسلامی بسیار مثمر ثمر باشد و نکته دوم آنکه قرار گرفتن قران به عنوان محور وحدت و دوستی در سطح دانشجویان می تواند باب جدید و عمیقی را در سطح تقریب بین مذاهب ایجاد نماید.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم در آینده دبیرخانه بین المللی مسابقات دانشجویان مسلمان با محوریت جمهوری اسلامی ایران به عنوان بنیان گذار این مسابقات تشکیل شود و شاهد آن باشیم این مسابقات به صورت گسترده تری در سایر کشورهای جهان به طور دوره ای برگزار شود.
نظر شما