تاكيد بر ارتقا جايگاه رسانه‌اي و رفع مشكلات خبرنگاران در قم

خبرگزاري شبستان: نشست صميمي استاندار قم با مديران رسانه‌ها و مسئولان خبرگزاري‌ها و نشريات استان قم در تالار امام رضا(ع) استانداري قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري شبستان از قم، در اين مراسم كه امروز (15 دي) برگزار شد، مرتضي داستاني مدير مسئول روزنامه 19 دي طي سخناني گفت: اگر به همين روال مسائل و مشكلات ادامه يابد، چاره‌اي جز تعطيلي رسانه‌ها نخواهيم داشت.

وي عنوان داشت: متاسفانه در استان قم تحمل مديران استان بسيار پايين است و كسي نمي‌تواند از مديري انتقاد كند كه اين بسيار بد است.

داستاني گفت: بالندگي در مطبوعات قم از بين رفته و اين امر بسيار بدي است كه نيازمند تلاش جدي براي بازگشت اين بالندگي در رسانه‌ها هستيم.

 

*نشست مديران رسانه‌ها با استاندار به صورت فصلي برگزار شود

رئيس خانه مطبوعات استان قم نيز در اين مراسم گفت: قم جزو خبر خيزترين استان‌هاي كشور است كه بايد تلاش كنيم به بهترين نحو ممكن خبرها اطلاع رساني شود.

رسول خادم عنوان داشت: متاسفانه رسانه‌ها مشكلات بسياري دارند و از اين رو بايد كوشيد تا در رفع مشكلات آنها قدم برداريم و مسئولان در اين راستا وظيفه دارند.

وي گفت: وضع خانه مطبوعات در قم نيز وضعيت خوبي نيست كه بايد بكوشيم در راستاي رفع مشكلات آن كه منجر به رفع مشكلات خبرنگاران مي‌شود بكوشيم.

خادم خواستار برگزاري جلسات با استاندار قم به صورت فصلي شد و گفت: برگزاري جلسات به صورت فصلي كمك مي‌كند تا مسائل و مشكلات مطرح شده و در رفع آنها بكوشيم.

 

*استانداري نگاه فرا جناحي دارد

مدير مسئول نشريه گويه نيز در اين نشست گفت: خدا را شكر كه استانداري يك نگاه فرا بخشي و فرا جناحي به كارها دارد و اين امر در رسانه‌ها نيز مشاهده مي‌شود.

علي نقي شهيدي عنوان داشت: يكي از مشكلات رسانه‌ها ساختمان‌ها استيجاري آنهاست كه اگر فضايي براي رسانه‌ها در نظر گرفته شده و با بانك‌ها براي اختصاص تسهيلات صحبت شود مي‌تواند نقش موثري داشته باشد.

 

*حمايتي از خبرگزاري‌ها نمي‌شود

سرپرست خبرگزاري فارس استان قم هم به عنوان ديگر سخنران مراسم گفت: استان قم يكي از استان‌هاي مهم در عرصه خبر و اطلاع‌رساني است كه در اين عرصه رسانه‌هاي استان تلاش جدي دارند.

سيد جواد اشرفي بيان داشت: بار اصلي خبر در استان قم بر دوش خبرگزاري‌هاست اما متاسفانه هيچ حمايتي از خبرگزاري‌ها در استان انجام نمي‌شود و اين حمايت‌ها در حد صفر است.

وي بيان داشت: يكي از مشكلات ما در بعد نيروي انساني است كه متاسفانه در اين عرصه ضعف داريم و بايد تلاش جدي براي تربيت نيروي متخصص صورت گيرد.

اشرفي گفت: هميشه مي‌گويند كه رسانه‌ها و خبرنگاران خط مقدم جبهه فرهنگي و رفع مشكلات هستند اما متاسفانه اغلب اين رسانه‌ها و خبرنگاران در جايي به رسالت خطير خود مي‌پردازند كه ساختمان‌هاي بسيار فرسوده دارد و در صورت يك زلزله كوچك اول ساختمان اين رسانه‌ها تخريب مي‌شود.

 

*نشست استاندار با رسانه‌ها بيشتر شود

سرپرست خبرگزاري ايلنا در قم نيز گفت: يك انتظاري كه از استاندار مي‌رود اين است كه نشست هاي بيشتري با رسانه‌ها داشته باشند و مسائل را مطرح كنند.

صادق چهرقاني عنوان داشت: متاسفانه در بسياري از موارد شاهد هستيم كه اهانت به خبرگزاري‌ها صورت مي‌گيرد كه اين بسيار زشت و زننده است كه بايد تلاش شود در اين زمينه تمهيداتي انديشيده شود.

 

*دانشكده خبر در قم راه‌اندازي شود

مدير عامل خبرگزاري رسا نيز در اين مراسم گفت: ظرفيت‌هاي خبري در قم بسيار بالاست و تمام خبرگزاري‌ها مهم در قم دفتر نمايندگي دارند كه نشان دهنده اهميت خبري استان است.

حجت‌الاسلام محققي عنوان داشت: يكي از پيشنهادهاي ما راه‌اندازي دانشكده خبر و علوم ارتباطات در استان قم است كه اميدواريم با پيگيري استاندار و مسئولان راه‌اندازي شود.

 

*خبرنگاران ساماندهي شوند

سردبير خبرگزاري شبستان در قم نيز عملي نشدن خواسته‌هاي خبرنگاران را مد نظر قرار داد و گفت: تجربه نشان داده كه برگزاري اين جلسات تشریفاتی بوده و متاسفانه در گذشته هيچ كدام از مشكلات رفع نشده كه اميدواريم در اين دوره اينگونه نباشد.

فاطمه عسگري تصريح كرد: عدم آگاهي مديران استان از موضوع خبر و رسالت رسانه يكي از دغدغه‌هاي جدي خبرنگاران به شمار مي‌رود كه متاسفانه حتي مدير حاضر به ارائه عملكرد دستگاه خود نيست.

وي خواستار ساماندهي خبرنگاران شد و گفت: اين امر مي‌تواند در رفع بسياري از مشكلات موثر باشد كه اميدواريم استانداري در اين زمينه تلاش كند.

 

*شوراي راهبردي رسانه در قم تشكيل شود

مشاور امور رسانه‌اي استاندار قم نيز در اين مراسم گفت: بار تهيه خبر بر دوش خبرگزاري‌هاست اما هيچ حمايتي از آنها نمي‌شود كه بايد تدبيري جدي در اين عرصه داشته باشيم.

حسين عبدالهي بيان داشت: خبرگزاري‌ها در قم با وجود تك شهر بودن اما از استاندار كشوري نيز بيشتر خبر تهيه مي‌كنند كه نشان دهنده اهميت كار رسانه‌ها و فعاليت آنها در قم است.

وي تشكيل شوراي راهبردي رسانه در قم به عنوان اتاق فكر مي‌تواند تاثيرات بسياري داشته باشد كه اميدواريم با عنايت استاندار محترم اين شورا تشكيل شود.

مشاور امور رسانه‌اي استاندار قم با بيان اينكه متاسفانه بسياري از مسئولان استان به روزنامه‌ها توجه جدي ندارند گفت: اين روند خوبي نيست و بايد مديران رسانه‌ها را مطالعه كرده و با مشكلات و ضعف‌هاي خود آشنا شوند.

 

*قدردان زحمات رسانه‌ها در قم هستم

حجت‌الاسلام و المسلمين صالحي منش استاندار قم نيز در اين مراسم گفت: واقعا خبرنگارها و اصحاب رسانه خدمات قابل قبولي را ارائه مي‌دهند و بنده نيز به آنها علاقه خاصي دارم و مي‌دانم كه به چه ميزان زحمت مي‌كشند.

وي عنوان داشت: اينكه امروز شاهد يك آرامش در قم هستيم به بركت وجود چنين رسانه‌ها و خبرنگاران متعهدي است كه در تلاش هستند با هر خط و نگاه خاصي كه دارند، در راستاي آرامش قم تلاش مي‌كنند.

استاندار قم تصريح كرد: دغدغه رسانه‌ها را مي‌دانم و همواره سفارش كرده‌ام كه به خبرنگاران و جايگاه آنها احترام ويژه گذاشته شود.

صالحي‌منش به سفر رئيس جمهور به قم در آينده اشاره كرد و گفت: اين سفر نيز در آينده نزديك برگزار مي‌شود و انتظار است كه خبرنگاران و رسانه‌هاي قم به خوبي به پوشش اين برنامه‌ها بپردازند.

وي گفت: سفر رئيس جمهور به قم بسيار مهم است و تعلل رئيس جمهور در سفر به قم هم اين است كه مي‌گويند مي‌خواهم زماني به قم بياييم كه دست خالي برنگردم و واقعا براي قم كاري شود.

استاندار قم خواستار تشكيل شوراي راهبردي رسانه در قم شد و گفت: اين شورا به عنوان اتاق فكر مي‌تواند فعاليت كند و در اين راستا بايد از نظرات رسانه‌ها استفاده كرد.

صالحي‌منش گفت: قم از جهت كيفيت خبر بعد از تهران و در برخي از موارد حتي از تهران هم بالاتر است و مشاهده مي‌شود كه وقتي يك مرجع در قم سخنراني مي‌كند بسياري از رسانه‌ها از آن استفاده مي‌كنند.

پايان پيام/

کد خبر 429395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha