به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، آیتالله نورالله طبرسی، نماينده ولي فقيه در مازندران امروز(15دي) در ديدار با هسته گزینش آموزش و پرورش اين استان به مناسبت سالروز آغاز به كار گزينش با فرمان تاريخي حضرت امام خميني(رحمت الله عليه) اظهار داشت: گزینش در آموزش و پرورش نسبت به سایر دستگاههای اجرایی از حساسیت بیشتری برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه جذب نیرو در آموزش و پرورش برای انسان سازی صورت میگیرد، افزود: آموزش و پرورش باید معلمانی انتخاب کند که هم دانايي و هم توانايي انسان سازي را داشته باشد.
آيت الله طبرسي با بيان اينكه نفس کار در آموزش و پرورش پرورش فکر و اندیشه است، گفت: افرادی که از فيلتر گزينش اين نهاد عبور مي كنند باید دارای تقوی الهی باشند.
وي با بیان اینکه نظام بخشی فکر دانش آموز توسط معلمان صورت میگیرد، تصریح کرد: اگر افکار معلمی منحرف باشد جبران آن مشكل است مگر عده اي كه خداوند توفيق توبه را به آنها بدهد.
آيت الله طبرسي، انسان را در حکم درخت دانست و اظهار داشت: انسان ريشه در انديشه دارد و درخت ريشه در زمين و براي حفظ درخت بايد از فساد ريشه ها جلوگيري شود.
وی با با بيان اينكه تكوين شخصيت انسان از ابتدا توسط مدرسه آغاز مي شود، افزود: بزرگان و رجال نامي ايران، مخترعين و انديشمندان از فكر و انديشه كه در مدرسه وجود دارد شروع كردند.
آيت الله طبرسي، از معلم به عنوان مهندس انسان ساز ياد كرد و گفت: اگر فکر و انديشه سالم باشد و به درستی پرورش یابد انسان رفتار درستی از خود نشان میدهد.
وی افزود: اگر چه حقوق و رفاه اجتماعی معلمان متناسب با مقام آنها نیست ولی جایگاه معلمان جایگاه انبیا است و از اهمیت بالایی برخوردار است.
آيت الله طبرسي با اشاره به رفتار تروريست ها و داعشیها، بيان داشت: این گروهها فکر و اندیشه شان را با افکار نادرست پرورش دادند و برای بازگشت آنان در مسیر صحیح باید افکار آنان را عوض کرد.
وي با بیان اینکه مغز مستقل، مرز مستقل را درست میکند، اظهار کرد: کارکنان گزینش بصورت شرعي، اخلاقي، اجتماعي و سياسي در قبال جامعه مسئول هستند و باید تلاش کنند تا خدای ناکرده انسانهای بیانگیزه و وابسته به دشمنان اسلام و انقلاب اسلامي ايران به مجموعه آموزش و پرورش ورود پيدا نكنند.
آيت الله طبرسی با اشاره به اینکه دانش آموزان باید با دو بال علم و دین پرورش يابند، خاطرنشان کرد: گزينش آموزش و پرورش بايد معلماني را برگزيند كه دانش آموزان را براي رسيدن به كمال و ارتقاي معنوي تربيت كنند.
وي با بيان اينكه خروجي گزينش آموزش و پرورش بايد معلماني شايسته، ارزشي، متعهد و مومن باشد، گفت: با توجه به روایات متعدد که هر کسی یک نفر را اصلاح کند در حکم آن است که جامعه را اصلاح کرده است.
آيت الله طبرسی، ملاک گزینش در انسان و حیوان را اندیشه دانست و یادآور شد: شما گزینشگران آموزش و پرورش اميد اولياي دين، ائمه معصومين(عليهم السلام) و امام خميني(رحمت الله عليه) و مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در جهت اصلاح انديشه افراد هستيد و نبايد برای جذب معلم تحت تاثیر واسطهها و تلفنها قرار بگيريد.
پايان پيام/
نظر شما