به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل و به نقل از روابط عمومي کميته امداد امام خميني(ره) استان اردبيل؛ بهروز زلالي، مديركل كميته امداد استان اردبيل، در جلسه عمومي همكاران دفتر استان، اظهار کرد: اين تعداد از دانشجويان که یکصد نفر از همكاران را تشكيل مي دهند كه با ارتقاء تحصيلات و دانش خود سعي بر اين دارند كه اندوخته هاي تحصيلي خود را صرف سازمان کرده و در مسير ارتقاء و رسيدن به اهداف عاليه سازمان مهم قلمداد شوند.
وي، با اشاره به اينكه پويايي هر سازمان به نيروي انساني آن سازمان بستگي دارد، تصريح كرد: كميته امداد با تكيه بر اين اصل اين فرصت را فراهم كرده تا كاركنان اين مجموعه با كسب علم در مقاطع مختلف تحصيلي اندوخته ها و توانائي هاي خود را در عمل نيز به منصه ظهور برسانند.
زلالي، با بيان اينكه كميته امداد استان اردبيل در برگزاري دورهها و كارگاههاي آموزشي متعدد و تخصصي جزو استان هاي برتر است، افزود: از نظر مسائل آموزشي تلاش كرده ايم كه از بهترين و برجسته ترين اساتيد و مربيان خبره بهره گيريم تا سطح دانش امدادگران و همكاران را تا حد بسيار بالايي ارتقاء بخشيم.
مديركل كميته امداد استان اردبيل، توجه به كارهاي پژوهشي را وظيفه تمامي امدادگران دانست و گفت: همواره توجه به اين امر مهم، بايد از برنامه هاي اولويت دار همكاران باشد تا از اين طريق نقاط ضعف و قوت خود را شناخته و درصدد تقويت آنها برآييم.
اين مقام مسئول، با تأكيد بر اينكه هر گونه تحليل فعاليت هاي صورت گرفته در حوزه ها بايد به كارگروه هاي تخصصي ارجاع داده شود، ادامه داد: بحث و بررسي در مورد محتواي فعاليت هاي ارائه شده مي تواند همواره مسير خدمت رساني به جامعه هدف را بيش از پيش هموارتر سازد.
وي، توجه كاركنان به نقاط ضعف و قوت خود را يادآور شد و افزود: استقبال از انتقاد و اصلاح كاستي ها و نيزتقويت نقاط قوت گامي موثر در بهبود كيفيت ارائه خدمات به مراجعين و جامعه هدف خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما