وحدت مسلمانان سدی در برابر دشمنان

خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام والمسلمین نجاریان‌زاده با بیان اینکه در زمان پیامبر(ص) دشمن با وجود تلاش زیاد نتوانست در بین مسلمانان رخنه کند گفت: امروزه نیز همان دشمن با متد و ابزار جدید از دو سلاح جنگ نرم و همچنین سلاح آتش به مبارزه با مسلمانان پرداخته است که وحدت مسلمانان می‌تواند سدی در برابر دشمنان ایجاد کند.

حجت الاسلام و المسلمین محمود نجاریان زاده معاون فرهنگی اداره كل تبليغات اسلامی استان قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم با اشاره به این که قرآن کریم، یکی از ویژگی‌های بارز پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) را تربیت خداگونه او معرفی می‌کند عنوان کرد: رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در حدیثی می‌فرماید «من مبعوث شدم تا اخلاق نیکو را بر جهانیان عرضه کنم».

 

معاون فرهنگی اداره كل تبليغات اسلامی قم اظهار داشت: در جهانی که حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) به پیامبری مبعوث شد، مباحث فساد اخلاقی، خیانت و جرم از قشر ممتازین جامعه نادیده گرفته می‌شد و به هر کاری که دست می‌یازیدند کسی آنان را مواخذه و یا محکوم نمی‌کرد.

 

 حجت الاسلام و المسلمین نجاریان زاده بیان داشت: پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) در این شرایط، بحث مساوات، برابری  و برادری را مطرح می‌کند به گونه‌ای که غلامان، کنیزان، سیاهان، سفیدان، بردگان و همه انسان‌ها از یک پدر و مادر و به عنوان برادر محسوب می‌شوند.

 

وی ادامه داد: یکی از نکات قابل توجهی که برخی افراد با پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) به معارضه برخواستند همین بحث بود که چرا رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) قشر ضعیف اجتماع را در مقایسه با قشر مرفه جامعه مساوی می‌داند.

 

 

پیامبر(ص) قبل از بعثت در امانت، قضاوت و عدالت اشتهار داشت

 

معاون فرهنگی اداره كل تبليغات اسلامی قم ابراز کرد: پیامبر عظیم الشأن اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) از حیث پاکی در مباحث مالی حتی قبل از بعثت بدین گونه بوده که حضرت خدیجه (س) بارها و بارها، با آزمودن پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) به تجارت خویش به عنوان حفیظ امین برمی‌گزیند.

 

 حجت الاسلام و المسلمین نجاریان زاده یادآور شد: این نه تنها در گزینش حضرت خدیجه (س) این گونه بود بلکه حجرالاسود از جای خود ساقط شد، اقوام عرب برای نصب حجر و ساخت بنای کعبه جمع شدند، با پادرمیانی بزرگان هر گوشه از ساخت کعبه به یک قوم واگذار شد اما در نصب حجرالاسود کماکان اختلاف به قوت خود باقی بود.

 

وی افزود: بزرگان تصمیم می‌گیرند که هر کس از درب ورودی خانه کعبه وارد شد به عنوان کسی است که حرف او حسن ختام است، در همین حین پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) وارد شد و شعار همه بدون استثنا به این جمله بلند شد «هذا الأمین رضینا» یعنی «این امین مورد رضایت ماست».

 

معاون فرهنگی اداره كل تبليغات اسلامی استان قم عنوان کرد: همه این موارد قبل از بعثت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) است که در امین بودن، در قضاوت و عدالت را رعایت نمودن اشتهار داشت.

 

پیامبر اسلام(ص) نمونه انسان کامل و بهترین الگوی رفتاری است

 

حجت الاسلام و المسلمین نجاریان زاده با اشاره به آیه 159 سوره عمران افزود: اگر پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) آدم درشت‌خو و سنگدلی بود مردم از اطراف او پراکنده می‌شدند، قرآن کریم اوصافی را برای پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) بیان کرده است که نمونه انسان کامل و بهترین الگوی رفتاری برای همه انسان‌هاست.

 

 

وی تصریح کرد: در برخورد با اصحاب ملایم و در برخورد با دشمن حتی اگر در اعقاب دشمن نسلی صالح می‌دید او را نمی‌کشت، بنابراین نسبت به دوستان رحیم و نسبت به دشمنان سخت‌گیر بود، در زندگی فردی از کمترین امکانات رفاهی استفاده می‌کرد، خود به کم دنیا قانع بود و سنگ بر شکم مبارک می‌بست و هر آنچه که داشت برای دیگری می‌خواست.

 

معاون فرهنگی اداره كل تبليغات اسلامی استان قم در ادامه گفت: پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) افرادی را که به دین اسلام گرویده بودند در دوران محاصره اقتصادی در شعب ابی طالب، هدایت می کرد که در اینجا آن حضرت می‌تواند برای ما الگوی رفتاری باشد که اگر بر ما سنگ هم ببارد از عقاید خود دست بر‌نمی‌داریم و یا نان به نرخ روز نمی‌شویم.

 

 عقد اخوت راه حلی برای اختلافات انصار و مهاجرین

 

حجت الاسلام و المسلمین نجاریان زاده اظهار داشت: پیامبر عظیم الشأن اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) سختی‌ها را می‌پذیرفت چون می‌دانست که «إن مع العسر یسرا» در کنار هر سختی، آسانی پیش می‌آید و امروز که دشمن و جهانخواران با محاصرات خود قصد دارند که ما را از درون تهی کنند فرصتی است که باید نهایت استفاده را کرد.

 

وی با بیان این که ما باید خودمان بسازیم و خودمان مصرف کنیم گفت: ما نباید وابستگی به غیر داشته باشیم و افتخار الگوی رفتاری از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) را به عنوان سندی جامع داشته باشیم.

 

معاون فرهنگی اداره كل تبليغات اسلامی استان قم در خصوص بحث وحدت ابراز کرد: در بین مهاجرین و انصار گرچه اختلافات عمیق و ریشه دار به وجود آمده بود، پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) با ایجاد عقد اخوت بین آنان این مشکل را حل کرد و مهاجرین و انصار چنان برادرانه با هم زندگی مسالمت آمیز داشتند که تاریخ نمونه آن را سراغ ندارد.

 

وحدت مسلمانان سدی در برابر دشمنان ایجاد می‌کند

 

حجت الاسلام و المسلمین نجاریان زاده بیان داشت: در زمان پیامبر عظیم الشأن اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) هر چه دشمن سعی کرد که رخنه در بین مسلمانان ایجاد کند نتوانست، امروزه نیز همان دشمن با متد و ابزار جدید از دو سلاح جنگ نرم و همچنین سلاح برنده آتش و گروه غضبی که حتی به خود رحم نمی‌کنند مانند اسرائیل و دست پروردگان آنان، داعش و القاعده به مبارزه با مسلمانان پرداخته است.

 

وی افزود: داعش و القاعده و سایر نیروهای دست‌ساز استکبار همه از یک قماش هستند که از یک آبشخور تربیت شدند و آن خون پاک مظلومانی است که هر روز در اقصی نقاط جهان به واسطه بمب‌های اسرائیلی و آمریکایی به زمین ریخته می‌شود.

 

معاون فرهنگی اداره كل تبليغات اسلامی استان قم تصریح کرد: وحدت مسلمانان می‌تواند در برابر دشمنان، سدی ایجاد کند و برای وحدت بیشتر مسلمانان می‌توان به بازخوانی زندگانی پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) و تربیت شدگان آن حضرت پرداخت.

 

حجت الاسلام و المسلمین نجاریان زاده در پایان عنوان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی، دستاورد وحدت مردم ایران است و وحدت مسلمانان جهان و در کنار هم قرار گرفتن مظلومان تاریخ از جمله ایران، عراق، سوریه، لبنان و یمن می‌تواند باعث معرفی اسلام به جهانیان شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 429171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha