به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از ستاد اطلاع رسانی دوازدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان، ناهید مهدوی اصل عنوان کرد: آموزش مهارت های زندگی به روش قصه و بازی می تواند به شکل غیرمستقیم کودکان و نوجوانان را درگیر نموده و اثر یادگیری را دوچندان نماید.
وی که در بخش جنبي نمایشگاه کتاب در کارگاه "نوجوان و مطالعه خلاق" به اجرای برنامه می پرداخت، خاطرنشان کرد: این برنامه یک سیستم آموزشی و کتاب محور است و به شکل موزیکال با استفاده از مفاهیم آموزشی در قالب بازی ،فرایند یادگیری را سرعت بخشیده و به نهادینه شدن آموزش ها از جمله مهارت های زندگی کمک می کند.
به گفته این طراح بازی و فعالیت در زمینه مهارت های زندگی، آنچه زمینه ماندگاری مفاهیم را بیشتر می کند و تلفیق آن با روش هایی است که رویکرد غیرمستقیم آموزش را افزايش مي دهد.
مهدوی اصل یادآورشد: استقبال کودکان و نوجوانان از این رویکرد هم سرعت آموزش مهارت ها را بدنبال دارد و هم آنان را به کتاب و کتابخوانی علاقه مند می کند.
وی درادامه با بیان اینکه این کارگاه علاوه برنمایشگاه های داخلی در خارج از کشور نیز برگزار می شود، بیان داشت:این کارگاه بزودی در سه کشور فرانسه ، بلژیک و آلمان برای ایرانیان خارج از کشور در نمایشگاه های کتاب اجرا می شود.
وی با بیان اینکه موفق به ثبت بازی های سنتی ایران و ملل جهت زبان آموزی در کرسی های ادبی دنیا شده است، یادآورشد: حراست از ارزش های ادبی و سرمایه های فرهنگی باید با رویکردهای خلاقانه همراه باشد تا بتواند از فراگیری و ماندگاری برخوردار شود.
این پژوهشگر که در زمینه آموزش مهارت های زندگی و زبان آموزی دارای تالیفاتی است،خاطرنشان کرد: 17عنوان کتاب از جمله مجموعه چند جلدی "بازی کنیم بخندیم"، "بازی های ایرانی"، "بازی های تهران قدیم" ،"مهارت های زندگی به روش قصه و بازی" و "طراحی بازی ها" از جمله این تالیفات است که به روش ترکیبی بازی در دل قصه و قصه در دل بازی نگارش شده اند.
گفتنی است، فعالیت در موسسه رشد و توسعه مادر و فرزند ایران زمین، انتشارات بازی قصه ها(نشر تخصصی ادبیات کودکان و نوجوانان)و طراح بازی و فعالیت در زمینه مهارت های زندگی از جمله فعالیت های این نویسنده و پژوهشگر است.
پایان پیام/
نظر شما