نیازمند تغییراتی در بودجه هستیم/نباید به دست خودمان مواضع مذاکراتی‌مان را تضعیف کنیم

خبرگزاری شبستان: نهاوندیان با اشاره به اینکه در بودجه نیازمند تغییراتی هستیم، گفت:‌ در زمان تقدیم لایحه بودجه 94 به مجلس واقع بینانه عمل کردیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، محمد نهاوندیان، رییس دفتر رییس جمهوری با اشاره به اینکه در بودجه نیازمند تغییراتی هستیم، گفت:‌ در زمان تقدیم لایحه بودجه 94 به مجلس واقع بینانه عمل کردیم.

نهاوندیان در ادامه درباره سهم نفت در اقتصاد کشور افزود: این سهم به گونه‌ای نیست که کاهش آن زلزله اقتصادی ایجاد کند و بزرگ نمایی این مطلب واقعیت ندارد و از نظر مناسبات سیاسی و مذاکراتی که داریم این مساله به نفع کشور نیست.

وی تصریح کرد: نباید به دست خودمان مواضع مذاکراتی‌مان را تضعیف کنیم.

رییس دفتر رییس جمهور درباره بودجه افزود: هر چقدر بودجه شفاف‌تر و واقع‌بینانه تر باشد به حفظ سرمایه‌های اجتماعی و اعتماد بین مردم و دولت و همچنین در سیگنال دهی به هدف نزدیک تر می شویم و در حال حاضر در مرحله‌ای هستیم که مجلس شورای اسلامی با مشارکت دولت باید بررسی‌ها را انجام دهد و من مطمئن هستم که به تاثیر بهتری دست خواهیم یافت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: نوسانات بازار نفت دائمی نیست و باید ملاحظات آینده‌ای دورتر در نظر گرفته شود.

نهاوندیان با اشاره به آموزشهای اقتصادی افزود: می توانیم در اموزشهای اقتصادی دانشجویان بهتر و روزامدتر تربیت کنیم و دانشگاه را در کنار صنعت قرار داده و به رشد اشتغالزا دست یابیم.

وی درباره رونق اقتصادی دولت پس از رکودهای گذشته گفت: پس از دو سال رکود اقتصادی خروج از رشد منفی اغاز شد که حفظ و ارتقای ان به سطح 8 درصدی که در سند چشم‌انداز بوده نیاز به هماهنگی زیادی از عوامل در بازار سرمایه کار و اصلاح مدیریتی دارد.

وی افزود: بنابراین لازم است دست اندرکاران کنار هم بنشینند و این کنفرانس باید اغازگر این تعاملات باشد.

نهاوندیان درباره اینکه آیا کاهش 50 درصدی قیمت نفت در بودجه باعث پیشنهاد جدیدی می شود گفت: اقتصاد ایران با این نوسانات نفت در بازارهای جهانی بیگانه نیست و ما قیمتهای بسیار پایین نفت را تجربه کردیم و اقتصاد ایران از توانایی برخوردار است که بر این ناملایمات پیروز شود و خوشبختانه با بزرگ شدن اقتصاد ایران سهم بحث نفت در مجموع اقتصاد ایران کمتر از گذشته شده است.

نهاوندیان با اشاره به اینکه پایین آمدن درآمد نفتی معمولاً فرصت مغتنمی برای اصلاح ساختاری است افزود: تدابیری در گذشته اتخاذ شده هنگامی که حساب ذخیره ارزی و صندوق توسعه ملی پیش بینی شد یکی از فلسفه های این تدابیر ان بود که اقتصاد کشور و بودجه در شرایطی که درآمدن نفتی سقوط پیدا می کند منابعی برای استفاده داشته باشد.

وی تاکید کرد:‌حکمت و تدبیر اقتضا می کند از رشد مثبت اقتصادی حراست کنیم و با توجه به تاثیری که مدیریت اقتصادی مذاکرات هسته ای ما می گذارد برای ناکام ماندن انهایی که گمان می کردند با تحمیل تحریمها می توانند ملت را تحت فشار قرار دهند باید از اقتصاد ما پیام مقاومت و توان فائق امدن بر مشکلات بیرون آمد.


پایان پیام/

کد خبر 429046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha