مقوله شوم کتاب سازی با فعالیت یکساله از بین نمی رود

خبرگزاری شبستان: غلامی جلیسه معتقد است، علاوه بر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سایر نهادها مانند وزارت آموزش و پرورش و آموزش عالی باید در راه اندازی جریان نقد علمی در جامعه تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار شبستان، مجید غلامی جلیسه، سرپرست خانه کتاب امروز در نشست خبری یازدهمین جشنواره نقد کتاب گفت: در دور جدید فعالیت های خانه کتاب به صورت جدی و برنامه ریزی شده مترصد هستیم که فضای نقد درست را در ایران فعال کنیم و در این زمینه گام های خوبی برداشته شده است.

 

غلامی جلیسه ادامه داد: ما معتقدیم که جریان نقد نیاز به تزریق انرژی مضاعف و روند تولید کیفی کتاب در ایران دارد.

 

وی با بیان اینکه راه اندازی نشریات فصلنامه نقد کتاب در موضوعات 15 گانه در شرف چاپ هستند، عنوان کرد: این مسئله از جمله اتفاقاتی است که نقد را در گستره موضوعی برای علاقه مندان و دانشجویان تبیین می کند.

 

سرپرست خانه کتاب با اشاره به برگزاری یازدهمین جشنواره نقد کتاب در چهاردهم دی بیان کرد: 15 موضوع مورد اهمیت مورد داوری قرار گرفت. همه فعالیت های خانه کتاب با یک برنامه ریزی و هدف گذاری مشخص به سمتی می رود که در سال های آتی شاهد فضای نقد سالم و استاندارد در جامعه باشیم.

 

غلامی جلیسه با اشاره به مقوله کتاب سازی اظهار داشت: مقوله شوم کتاب سازی یکشبه به وجود نیامده که با فعالیت یک ساله از بین برود.

 

وی با اشاره به تاثیرگذاری اهالی رسانه در تبیین جایگاه نقد کتاب در جامعه تصریح کرد: تلاش خبرنگاران در رسانه ها برای تبیین جایگاه نقد و تشویق مسئولان در حوزه های وزارتی می توانند بسیار موثر باشند.

 

سرپرست خانه کتاب معتقد است علاوه بر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان ها و نهادهایی همچون وزارت آموزش عالی و آموزش و پرورش باید در راه اندازی جریان نقد علمی در جامعه کوشش کنند.

 

غلامی جلیسه همچنین یادآور شد: ما مجله ای با عنوان کتاب ماه دین منتشر می کردیم که آن را به 4 مجله مجزا با عناوین قرآن و حدیث، کلام و فلسفه، فقه و حقوقی و اخلاق و روانشناسی تبدیل کردیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 428669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha