به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ محمدرضا اكرمي، مديركل پليس افتخاري ناجا با حضور در استان گيلان در جهت بررسی وضعيت و نحوه به كارگيري پليس افتخاري در اين استان، هدف از جذب پليس افتخاري را بهره گيري از مشاركتهاي مردمي در تحكيم، توسعه نظم و امنيت اجتماعي عنوان کرد.
وی با بيان اينكه امنيت يك توليد اجتماعي بوده كه به ميزان بلوغ و احساس مسئوليت و مشاركت جامعه قابل حصول و ارتقاء است، افزود: بهره گيري از توان مردم و استفاده از ظرفيتهاي آنان در توسعه امنيت داخلي همواره مورد تاكيد نيروي انتظامي است.
اكرمي با بيان اينكه مشاركت مردمي نقش ويژهاي در تامين امنيت و پيشگيري اجتماعي از جرم در جامعه دارد، خاطرنشان كرد: پليس جامعه محور به خوبي به نقش مردم در تامين امنيت پي برده و درصدد استفاده بهينه از اين ظرفيت است.
مديركل پليس افتخاري ناجا با بيان اينكه استان گيلان از استانهاي پايلوت به منظور بررسي روند اجراي اين طرح است، بيان کرد: یک هزار و 11 نفر در استان گيلان تاكنون از بين افراد داوطلب و واجد شرايط در اين طرح ثبت نام کردهاند كه از اين تعداد، 463 نفر بعد از تاييد صلاحيت مكتبي وامنيتي در استان بكارگيري و 107 نفر نيز در انتظار فراگيري آموزشهاي مقدماتي هستند.
وی با بيان اينكه از اين افراد در فعاليتهايي كه انجام آن مستلزم ضابط بودن ميباشد، سازماندهي و بهكارگيري ميشوند، اعلام کرد: پليس افتخاري در زمان بهكارگيري، تحت نظارت كاركنان ناجا (پايور و پيماني) به عنوان ضابط قضايي عمل خواهند کرد.
اكرمي هدف از به كارگيري پليس افتخاري در تامين امنيت را افزايش همگرايي مردم و پليس و هم افزايي در انجام ماموريتهاي ناجا دانست و افزود: از اهداف ديگر به كارگيري پليس افتخاري، ارتقاء سطح امنيت، افزايش تعامل دو سويه مردم و پليس وكمك به پليس در پيشگيري از ناهنجاري اجتماعي است.
مدير كل پليس افتخاري ناجا در پايان افزود: پليس افتخاري در تمام ردههاي تخصصي و ماموريتهاي ناجا در صورت نياز به كار گيري خواهند شد.
پایان پیام/
نظر شما