به گزرش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدايی، استاندار خوزستان، امروز(11 دی) در جلسه شورای اداری استان كه با حضور معاون اول رييس جمهور برگزار شد، با بیان اینکه خوزستان مدافع حریم انقلاب، اسلام و اهل بیت(ع) است، گفت: طی بازدیدهایی که با حضور دکتر جهانگیری صورت گرفت تصمیاتی برای بهبود وضعیت استان گرفته شد که پیگیری می شوند.
وی با اشاره به اینکه این تصمیات در بخش های آب، فضلاب، بهداشت و درمان و مسائل زیست محیطی است، افزود: با توجه به ظرفیت های خوزستان و سوق الجیشی بودن، توجه خاصی به این استان شده که در مواردی تاثیر خود را گذاشتند و برخی نیز با اصول تعارض زیست محیطی پیدا کردند.
وی بر ضرورت اجرای یک طرح تحقیقاتی پیرامون کاهش این تعارضات در استان تاکید کرد و ادامه داد: با این کار اجرای سرمایه گذاری های کلان و ارزشمند در استان در چارچوبی مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرند تا در تعارض با مسائل زیست محیطی نباشد.
همچنین صید عیسی دارایی، رییس مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی خوزستان، با بیان اینکه این استان در زمینه تولید و بخش خصوصی موفق نبوده، اضافه کرد: پتروشیمی استان خوزستان که 50 درصد سرمایه گذاری استان را شامل می شود تمام درآمد و سرمایه های خود را در بانک های تهران ذخیره می کند و خوزستان از درآمد آن بهره ای نمی برد.
وی با اشاره به اینکه حدود یک هزار و 60 بانگاه زود بازده در خوزستان وجود دارد که از این تعداد بالغ بر 449 بنگاه غیر فعال بوده و باقی در حال ورشکستی هستند، تصریح کرد: اصل 44 قانون اساسی در استان خوزستان شکست خورده و تولید در این استان راکد و بیکاری بیشتر شود.
وی به کاهش میزان طرح 550 هزار هکتاری مصوب سفر مقام معظم رهبری به 300 هزار هکتار اشاره کرد و با بیان اینکه مردم خوزستان خواستار اجرای کامل این طرح هستند، عنوان کرد: با انتقال آب از سرچشمه های کارون، میزان شوری آب کارون به چهار هزار میکروموس افزایش می یابد که باعث نابودی اراضی خوزستان شده و چهار هزار نخل را خشک می کند.
دارایی، با اشاره به اینکه در زمینه بهداشت و درمان با وجود جمعیت بالای استان کمبودهای زیادی وجود دارد، خاطر نشان کرد: در نخستین باران سال گذشته بالغ بر 22 هزار نفر دچار بیماری تنفسی شده و امسال نیز با اولین باران بالغ بر 17 هزار نفر راهی بیمارستان ها شدند.
وی اذعان داشت: تالابهای خوزستان دست كمی از درياچه اروميه ندارد و امروز همه جا و در بيشتر رسانه ها صحبت از نابودب اين درياچه می شود اما چرا كسی نامی از خشك شدن تالاب هورالعظيم و شادگان نمی كنند و ريزگردهايی كه امروزه خوزستان را احاطه كرده در اثر خشك شدن تالابهاست.
پایان پیام/
نظر شما