به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سخنران محوری مراسم سالروز حماسه عظیم مردمی در 9 دی 88 در سخنانی با محوریت «عبرت های فتنه 88» خاطرنشان کرد: فتنه یعنی با نگاه به اشتباهات پیشنیان از تکرار آن جلوگیری کنیم.
عبرت های فتنه 88
وی مؤلفه های شکل دهنده فتنه، چند لایه بودن آن، ترکیب و وضعیت خواص در برابر فتنه، قابل تکرار بودن آن و شباهت های فتنه 88 با دیگر فتنه ها از جمله فتنه جمل را از مهمترین این عبرت ها برشمرد و در باره هر یک به تفصیل مطالبی بیان کرد.
مؤلفه های شکل دهنده فتنه 88
حجت الاسلام سعیدی با تصریح به اینکه کاندیداتوری در انتخابات، رقابت انتخاباتی و اعتراض به نحوه برگزاری انتخابات از مؤلفه های فتنه نبود؛ همسویی و همگرایی جریان قدرت طلب با نظام سلطه در براندازی نظام و انقلاب و با محافل بیگانه و حمایت علنی و رسمی از عناصر فتنه گر و عوامل فتنه را از مؤلفه های شکل دهنده فتنه دانست.
وی قرار گرفتن جریان قدرت طلب در پروژه نظام سلطه برای صحنه گردانی فتنه 88، اردوکشی و حمله به مراکز نظامی و هنجارشکنی و عبور از قانون را از دیگر مؤلفه های شکل دهنده فتنه 88 نام برد و افزود: ممکن است عده ای با همین مؤلفه ها بخواهند فتنه ای رقم بزنند.
معرفی عناصر پشت صحنه هر فتنه ای با خواص است
این مسئول با بیان اینکه هر فتنه ای دارای سه لایه «روی صحنه، کف خیابان و پشت صحنه» است؛ گفت: زیارت عاشورا از عناصر روی صحنه مثل عمر سعد و شمر نام می برد اما عناصر پشت صحنه را ذکر نمی کند زیرا خواص باید آنان را معرفی کنند و اینکه رهبری فرمودند این عمار یعنی باید خواص این عناصر را به مردم بشناسانند ولی آنها مهر سکوت بر لب زدند.
وی با اشاره به ترکیب و وضعیت خواص در برابر فتنه گفت: ما ناچاریم این واقعیت را بگوئیم که این انقلاب، هزینه و بیش از 200 هزار شهید داده و اجازه نمی دهیم توسط عناصر قدرت طلب و سیاسی کار مصادره شود.
پس از رحلت امام(ره)خواص سه دسته شدند
حجت الاسلام سعیدی افزود: پس از رحلت امام(ره)خواص سه دسته شدند؛ دسته ای که وفاداران به امام(ره)بودند و بر محور رهبری حرکت کردند، عده ای مقابل آن ایستادند و دسته سوم که مشکل اصلی هم اینها هستند کسانی هستند که هم با ولایتمداران و هم با عناصر فتنه گر ارتباط دارند که مردم باید اینها را بشناسند زیرا بسیار برای ما نگران کننده است.
ابوموسی اشعری ها، باعث تحیّر مردم هستند
وی با بیان اینکه بنا نبود خواص ما اشتباهات عصر علوی را تکرار کنند اما به توصیه های رهبری عمل نکردند و یک غائله برای مقاصدشان راه انداختند؛ افزود: اگر جامعه به نفاق گرفتار شود کار خیلی سخت است؛ عوامل تحیر مردم ابوموسی اشعری ها بودند که نیامدند مردم را روشن کنند و آنجا مردم از خواص منحرف تبعیت کردند اما مردم ما از خواص ساکت تبعیت نکردند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تصریح به قابل تکرار بودن فتنه و اینکه آیا فتنه 88 قابل تکرار است؟ گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون با چالش ها و پالایش هایی روبرو بودیم؛ روزی سردمدار اندیشه سکولاریستی و تعامل انفعالی با غرب، بازرگان و جبهه ملی بود؛ اصل این جریان فکری، اعتقادی است و آنها صحنه گردان بودند که با کنار رفتن اینها صحنه گردان های دیگری آمدند؛ نظام از وجود این جریان انحرافی پالایش شد و بعد با صحنه گردانی سیدمهدی هاشمی و منتظری بود که امام(ره)10 روز قبل از رحلت، این پالایش را انجام دادند که این برزگترین جهاد امام(ره) بود.
وی ادامه داد: پس از آن گرفتار اندیشه های تکنوکرات شدیم که مدل آنها مالزی و ژاپن اسلامی بود و عطاءالله مهاجرانی می گفت شما چرا اصرار دارید چادر و روسری بر سر زن ها باشد؟ و این اندیشه فقط با توسعه اقتصادی کار دارد و با فرهنگ دینی کاری ندارد.
مردم باید بدانند چه کسانی در هر دوره نقش صحنه گردانی برای استحاله نظام دارند
حجت الاسلام سعیدی با اشاره به اینکه اصل این جریان فکری باقی است؛ فقط صحنه گردان ها عوض می شوند؛ اظهار داشت: مردم باید بدانند چه کسانی در هر دوره نقش صحنه گردانی برای استحاله نظام دارند؛ مردم قدرت و اختیار و جایگاه دارند و بار مردم زیاد سنگین است.
شباهت های فتنه 88 با فتنه سامری و جمل/حضرت موسی، سران فتنه را اعدام نکرد
وی با مقایسه فتنه 88 با فتنه سامری و فتنه جمل گفت: حضرت موسی(علیه السلام)پس از برگشتن از میقات با عنصر فتنه گری مثل سامری روبرو شد اما نه او را محاکمه کرد و نه اعدام؛ چون مردم باید ماهیت این عنصر فتنه گر را بفهمند و در موضوع سران فتنه هم همین اتفاق افتاد و البته راه بازگشتی هم برای سامری نبوده است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: در زمان پیامبر(صلی الله علیه وآله) هم که ایشان فرمانی صادر کرده بود سه نفر از آن فرمان سرپیچی کردند که ایشان فرمود هیچکس حق صحبت کردن با اینها را ندارد.
وی افزود: سران فتنه اگر بخواهند یا باید محاکمه شوند یا توبه کنند و از رهبری و امت اسلامی عذرخواهی کنند هرچند توبه حر فرق می کند زیرا او برگشت و شهید شد و اینها تفاوت دارد.
منشأ فتنه در جمهوری اسلامی استحاله است
حجت الاسلام سعیدی در خصوص شباهت های فتنه 88 و جمل خاطرنشان کرد: هر دو با تهمت و اردوکشی شروع شدند و منشأ فتنه در جمهوری اسلامی استحاله است و دو نوع تفکر در حامکمیت و در عرصه بین الملی وجود دارد که بر 4 حوزه سیاست خارجی، فرهنگ، اقتصاد و مدیریت کشور سایه می اندازد.
وی در خصوص هر یک از این 4 حوزه یاد شده توضیح داد: یکی از دو نوع تفکر می گوید اگر بخواهیم اقتصادمان رشد کند، توسعه پیدا کند و جهانگردی مان فعال شود باید با دنیا رفت و آمد کنیم و جذب جامعه بین الملل شویم که نتیجه این تفکر «نه غزه، نه لبنان» است و تفکر دوم می گوید هر چه را که تا حالا بدست آوردیم در سایه ایستادگی و مقاومت در برابر نظام سلطه است و در کنار آمریکا نمی توانیم به چیزی برسیم.
اگر ما بخواهیم در مذاکرات کوتاه بیائیم باید از همه دستاوردها دست بشوئیم
این مسئول با تأکید بر حمایت از تیم مذاکره کننده کشورمان گفت: واقعیت های صحنه همین است که اگر ما بخواهیم در مذاکرات کوتاه بیائیم باید از همه دستاوردها دست بشوئیم امروز موشک یکی از عوامل اقتدار است.
وی در خصوص سایه افکنی دو تفکر یاد شده بر حوزه فرهنگ بیان داشت: دیدگاه عقلانیت ارزانی و سودمحور و فایده محور می گوید توسعه سیاسی و رها کردن فرهنگ؛ که این به استحاله جامعه منجر می شود.
حجت الاسلام سعیدی ادامه داد: در حوزه اقتصاد هم یک نوع تفکر می گوید اقتصاد آزاد، بانک جهانی و اقتصاد دولتی غلط است و تفکر دیگر که تفکر امام و رهبری است بر آزادی اقتصادی تأکید دارد.
وی گفت: سایه افکنی این دو تفکر بر حوزه مدیریت این کشور این است که یک تفکر می گوید وزیر، استاندار، فرماندار و بخشدار طراز انقلبا معیار دارد.
پایان پیام/
نظر شما