نشست پژوهشگران حوزه  با مسئولان دبیرخانه جشنواره استانی علامه حلی(ره)

خبرگزاری شبستان: نشست پژوهشگران حوزه های علمیه خواهران استان تهران با مسئولان دبیرخانه جشنواره استانی علامه حلی (ره) در محل حوزه علمیه فاطمه الزهرا (س)، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از معاونت پژوهش حوزه علمیه استان تهران، نشست پژوهشگران حوزه های علمیه خواهران استان تهران با مسئولان دبیرخانه جشنواره استانی علامه حلی (ره) در محل حوزه علمیه فاطمه الزهرا (س)، برگزار شد.

بنابراین گزارش در ابتدای این نشست، محمد کریمی، دبیر علمی پنجمین جشنواره استانی علامه حلی (ره)  ضمن تشریح انواع دغدغه ها اظهار داشت: دغدغه های طلاب برادر غالباً نظری و سنخ دغدغه های طلاب خواهر بیشتر از نوع عملی است؛ بدان معنا که محوریت مسائل مطرح در پژوهش های بانوان طلبه بر تربیت خود یا دیگران است.

وی سپس با ذکر مراحل شکل گیری پژوهش، گفت:  تمرکز بر دغدغه به عنوان مساله پژوهش، قدم نخست است، بدین معنا که طلبه پس از تشخیص دغدغه علمی و عملی خود خواهد توانست آنرا به مساله قابل بررسی علمی تبدیل کند. پس از آن، پژوهشگر با استفاده از داده ها و آموخته های متقن و تخصصی خود به فرضیه سازی می پردازد و فرضیه همان پاسخ ابتدایی به مساله است. وی گام نهایی پژوهش را اثبات فرضیه براساس ادله مستند دانست.

در ادامه این نشست، حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر جعفر سماوات، معاون پژوهش حوزه علمیه استان تهران، با بیان هفت سوال کلیدی در حوزه پژوهش، و با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب تأکید بسیاری بر اهمیت پژوهش و تاثیر آن در تولید علم و ایجاد روحیه پژوهشگری دارند گفت: آثار ارسالی به جشنواره در سطوح مختلفی ارزیابی می شود تا بدین ترتیب برای طلاب در همه سطوح، فرصت تمرین و ممارست تا رسیدن به حد مطلوب فراهم گردد.

در پایان این نشست، که با حضور پورحمزه، معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان تهران، دبیران جشنواره استانی علامه حلی (ره)  و پژوهشگران خواهر برگزار شد، مسایل و آسیب ها و راهکارهای برون رفت از آنها طرح و بررسی شد.

  پایان پیام/

کد خبر 427647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha