به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از سايت رايزني جمهوري اسلامي ايران در شبهقاره هند، پس از حدود يک ماه بررسي دقيق كارنامه و افتخارات علمي دانشجويان ايراني شبهقاره هند در طي دو سال گذشته، اسامي دانشجويان برتر شبهقاره در سال 2014-2013 اعلام گرديد.
در اين ميان مجيد بگنظري موفق به كسب مدال نقره، تنديس، لوح تقدير، جايزه نقدي و اردوي يكهفتهاي علمي-تفريحي شد كه با حضور دكتر احمدي معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، حجتالاسلام مهدويپور نماينده وليفقيه، انصاري سفير و دكتر خسروي رايزن علمي جمهوري اسلامي ايران در شبهقاره هند و جمعي از اساتيد و محققان برجسته ايراني و هندي در دهلينو به وي اهدا گرديد.
بگنظري، با اشاره به تقديم مدال خود به مردم ايلام، گفت: اين هديه بسيار كوچكي است كه آنرا به مردم بزرگوار و سختكوش ايلام و خصوصاً خانواده شهدا و ايثارگران عزيز پيشكش ميكنم.
وی، افزود: قدرداني از مردم و خصوصاً ايثارگران يك جامعه كه در دورانهاي سخت يك كشور، آرامش و آسايش را نه تنها به نسل خود بلكه به نسلهاي بعدي نيز هديه كردهاند، وظيفه هر انسان و خصوصاً افراد دانشگاهي است، اميدواريم شرايطي فراهم گردد تا ايلاميها نيز در تمامي عرصهها به آنچه كه واقعاً شايستگي آن را دارند، دست يابند.
مجيد بگنظري دانشجوي دكتري بيوتكنولوژي كشاورزي دانشگاه ميسور هندوستان، متولد اسفند ١٣٥٩ شهرستان ايلام است.
وي در سال ١٣٨٥ در رشته مهندسي توليدات گياهي از دانشگاه ملي ايلام فارغالتحصيل شد. بگنظري تا قبل از ورود به كشور هندوستان در سال ١٣٨٩ براي ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري، قريب ١٠ سال نويسندگي و سردبيري مطبوعات را در كارنامه حرفهاي خود داشت و در طول اين مدت بيش از ٤٠٠ مقاله، سرمقاله، يادداشت، گزارش و مصاحبه را در مطبوعات و سايتهاي ملي و محلي منتشر نموده است، عضويت در شوراي مركزي خانه مطبوعات و مديرعاملي تعاوني مسكن مطبوعات استان ايلام از سوابق ايشان ميباشد.
وی، مدرك كارشناسيارشد خود را در سال ٢٠١٢ با معدل الف با درجه ممتاز در رشته بيوتكنولوژي از دانشگاه كاكاتيا شهر وارنگال هند دريافت نمود.
شركت و اخذ مدرك دوره ٤ماهه تخصصي «مقدمات زيستشناسي؛ راز زندگي» از دانشگاه ام.آي.تي امريكا، شركت و اخذ مدرك دوره ٤٥روزه «اصول آكادميك زبان انگليسي» از دانشگاه كاليفرنيا، بركلي آمريكا، انتشار بيش از ٧ مقاله در ژورنالهاي بينالمللي، انتشار بيش از ٨ گزارش و ترجمه تخصصي در مطبوعات، ترجمه و ويرايش علمي و ادبي يك كتاب تخصصي، تاسيس و راهاندازي شركت علمي-پژوهشي «مانا بيوژن»، مشاركت در انجام دو پروژه تحقيقاتي ملي هند در دانشگاه ميسور، عضويت در انجمن ملي بيوتكنولوژي ايران و شركت در كنفرانسها و كارگاههاي تخصصي مختلف، گوشهاي از افتخارات و فعاليتهاي علمي اين دانشجوي ايراني در طول دو سال گذشته است.
پایان پیام/
نظر شما