به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی کردستان، مهندس علی اصغر قانع با بیان اینکه تسریع در اجرای پروژه های آبرسانی در شهرها و روستاها با مشارکت مردم میسر خواهد، گفت: فعالیت های مردمی در این زمینه می تواند به کارها سرعت دهد.
مهندس قانع، در ادامه به چالش های پیش رو کشور مواجه با معضل خشکسالی اشاره کرد و افزود: وجود این معضل می تواند تبعات غیر قابل جبرانی را به بار آورد ولی خوشبختانه در تابستان امسال با همت و تلاش مسئولان این مشکلات به حداقل رسید.
وی، با بیان اینکه چند سالی است در کشور با کمبود منابع آب مواجه شده ایم لذا مشارکت های مردمی در استفاده بهینه از این نعمت خدادادی می تواند نقش بسزایی ایفا نماید که تا حدودی بتوان از این بحران فاصله گرفت.
قانع،در ادامه به تاریخچه تاسیس شرکت های شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی اشاره کرد و بیان داشت: تاسیس شرکت های آب و فاضلاب روستایی جزو دستاوردهای ارزشمند نظام است.
وی، با اشاره به شاخص 81 درصدی بهره مندی جمعیت روستاهای کردستان از آب سالم و بهداشتی، اظهار کرد: خوشبختانه سطح خدمت رسانی به اقشار مختلف جامعه در شهرها و روستاها را به وضوح می توان دید و این نیز حاصل تلاش ارزشمند مسئولان و همکاران این حوزه بوده است البته با این وجود برآورده شدن نیاز روستاها نیازمند تلاش بیشتری است.
مهندس قانع در ادامه نیاز به مبلغ 47 هزار میلیارد ريال اعتبار جهت تکمیل 920 مجتمع آبرسانی در سطح کشور اشاره کرد و افزود: در قالب این مجتمع ها 14 هزار روستا تحت تاثیر قرار می گیرد.
وی، تصریح کرد: اگر این اعتبارات تخصیص یابد ظرف دو سه سال آینده حدود 7 میلیون نفر از آب دائمی، سالم و پایدار بهره مند می شوند و خیلی از دغدغه های روستاها مرتفع می شود.
مهندس قانع، ابراز کرد: برای اولین بار در بودجه 93 بالغ بر 3000 میلیارد ريال اعتبار از محل اعتبارات ملی برای تامین آب مجتمع های روستایی سطح کشور اختصاص یافته است.
وی، به عنایت ویژه دولت در تخصیص اعتبارات حوزه آب اشاره کرد و گفت: خوشبختانه امسال اولین سالی بود که 91 درصد تخصیص اعتبار داشتیم که امید است تا پایان امسال به 100درصد برسد البته با وجود این می طلبد راهکارها و مکانیزم های دیگری را در رابطه با برون رفت از شرایط کم آبی اتخاذ کرد.
وی افزود: حدود 6 هزار تک روستا داریم که به 18 هزار میلیارد ريال اعتبار برای اجرای تامین آب این روستاها نیاز داریم.
ابلاغ بیش از دو میلیارد تومان اعتبار برای اجرا و تکمیل مجتمع های آبرسانی روستایی در کردستان
معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان از ابلاغ 2 میلیارد و 630 میلیون تومان اعتبار توسط معاونت نظارت راهبردی ریاست محترم جمهوری برای اجرای مجتمع های آبرسانی در سطح استان کردستان خبر داد و گفت: باید مسئولین نسبت به تخصیص هر چه سریعتر این میزان اعتبار اقدام کنند.
مهندس امیر قادری در ادامه به رسالت خطیر شرکت مهندسی آبفای کشور اشاره کرد و افزود: بحث حفاظت از منابع آبی در کشور یکی از مهمترین مباحث بوده که باید به آن توجه ویژه ای شود.
وی، به فرهنگسازی در مصرف آب به طور جدی در مناطق شهری و روستایی اشاره کرد و بیان داشت: این فرهنگ باید به صورت یک فرهنگ عمومی در جامعه نمود پیدا کند که مردم نیز به درستی در مصرف بهینه آب دقت کنند.
معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان، اظهار کرد: نسبت اجرای هر پروژه عمرانی در سطح کشور یک به چهار است یعنی اگر مدت زمان اجرای یک پروژه یک سال باشد چهار سال به طول می انجامد و برآورد هزینه هر پروژه نیز یک به 5/2 بوده یعنی اگر برای هر پروژه یک میلیارد تومان برآورد شود هزینه تمام شده آن به 5/2 میلیارد تومان خواهد رسید.
قادری، خاطرنشان کرد: این ها نکاتی کلیدی هستند که باید به آن توجه نموده و در این راستا نیز برای تسریع در اجرای پروژه های توجیه دار نهایت تلاش و همت خود را به کار گیریم که منابع در اختیار به هدر نرود.
در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از زحمات مهندس رحیمی مدیرعامل سابق شرکت تقدیر و مهندس صالح مفاخری به عنوان مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب روستایی کردستان منصوب شد.
پایان پیام/
نظر شما