وي افزود: در مكه مكرمه نيز ۶ مطلب فعال است كه يك مورد آن ۲۴ ساعته، ۲ مورد ۱۵ ساعته و ۳ مورد آن ۷ ساعته به صورت رايگان به عمرهگزاران كشورمان خدمات پزشكي ارائه ميكنند و در نظر داريم در روزهاي آينده يك مطب ديگر نيز در مكه مكرمه راهاندازي كنيم.
دكتر مقصودينژاد تصريح كرد: در هر دوره زماني ۱۰۰ نيرو از سوي مركز پزشكي حج وزيارت جهت ارائه خدمات درماني به شهرهاي مدينه منوره و مكه مكرمه اعزام ميشوند كه طول هر دوره ۳۰ روز است.
وي به آمار مراجعات زائران ايراني به مراكز درماني اين مركز اشاره كرد و گفت: تاكنون ۲۷ هزار ويزيت عمومي، ۲۵۰۰ ويزيت متخصص زنان و زايمان، ۴۸۸ ويزيت متخصص داخلي در سرزمين وحي داشتهايم.
معاون حج و عمره مركز پزشكي حج و زيارت افزود: همچنين در اين مدت ۶۰ زائر ايراني براي درمان به بيمارستانهاي سعودي انتقال داده شدند كه ۳۵ نفر بستري و پس از درمان از بيمارستان مرخص شدند.
وي ادامه داد: همچنين در اين مدت ۲۸ زائر را دياليز كرديم و ۲ عمل جراحي هم انجام داديم و ۱۱۸ مورد هم بازرسي بهداشتي از مراكز اقامتي زائران ايراني در سرزمين وحي داشتهايم.
دكتر مقصودينژاد با بيان اينكه با فوت ۲ زائر ديگر كشورمان در سرزمين وحي آمار فوتيها هماكنون به ۳ مورد رسيده است، اظهار كرد: متاسفانه با وجود همه تذكراتي كه به مديران كاروانها داده شده و دستورالعمل هيئت مركز پزشكي به كاروانها ابلاغ شده كه زائران داراي سابقه بيماري به ويژه افراد بالاي۵۰ سال را به پزشكان معتمد اين مركز معرفي كنند، اما گاهي به اين دستورالعمل توجه نميشود.
پایان پیام/
نظر شما