کارگاه آموزشی ویژه روحانیان مستقر و طرح هجرت برگزار می شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی از برگزاری دوره آموزشی ویژه روحانیان مستقر و طرح هجرت در روزهای نهم و دهم دی ماه جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی؛ حجت‌الاسلام زین العابدین روحانی نیا، در نشست آموزش و پژوهش نهاد تبلیغات اسلامی استان، با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی ویژه روحانیان مستقر و طرح هجرت در استان خراسان شمالی، افزود: این دوره آموزشی طی روزهای نهم و دهم دی ماه امسال با حضور تمامی روحانیان مستقر و طرح هجرت استان برگزار می‌شود.

 

وی هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را ارتقای توانمندی روحانیان به منظورپاسخگویی به شبهات و القائات، فراهم سازی زمینه رشد اندیشه دینی در حوزه فرق و مذاهب، به روز کردن اطلاعات علمی و فرهنگی روحانیان مستقر و طرح هجرت
عنوان کرد.

 

حجت‌الاسلام روحانی نیا با بیان اینکه دوره آموزشی مزبور به مدت ۱۶ ساعت برگزار می‌شود، در مورد سرفصل های آموزشی این دوره، اظهار داشت: اولویت فقهی در بیان احکام شرعی، بررسی افکار و خاستگاه داعش، صحت قرائت نماز، نحله های انحرافی و.. . از جمله سرفصل های دوره آموزشی ویژه روحانیان مستقر و طرح هجرت در استان خراسان شمالی به شمار می رود.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، همچنین در مورد اساتید دعوت شده به این کارگاه آموزشی نیز گفت: جت‌الاسلام حمیدرضا مظاهری سیف، متخصص و صاحب نظر و مؤلف در حوزه نحله های انحرافی مدعو از تهران، حجت‌الاسلام احمد حاتمیان، مدیرکل فرق و مذاهب معاونت فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور، حجت‌الاسلام رضا حسینی دارینی، از اساتید حوزه علمیه مشهد و سید محمدجواد علمی، مدرس و قاری قرآن کریم و عضو جلسات نخبگان جامعه قاریان قرآن مشهد از جمله اساتید و میهمانان دعوت شده به این کارگاه آموزشی هستند.

 

دبیرستاد ساماندهی شئون فرهنگی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۱۰ روحانی مبلغ در قالب طرح هجرت بلندمدت در روستاها و مناطق شهری محروم این استان فعالیت تبلیغی می‌کنند، اضافه کرد: از این تعداد ۷۰ مبلغ و ۴۰ مبلغه هستند.

 

به گفته وی، ۶۰ درصد از روحانیان طرح هجرت استان در روستاها و مابقی در شهرهای استان مشغول فعالیت تبلیغی هستند که غالب این روحانیان در خانه های عالم احداث شده در مناطق روستایی استان ساکن شده اند.

 

وی برگزاری نمازهای جماعت، کلاس های قرآن، اخلاق و احکام، اجرای طرح تابستانه، برگزاری دعای کمیل، توسل و دیگر ادعیه، برگزاری ویژه برنامه های ماه محرم، رمضان و دیگر مناسبت های مذهبی، سرکشی به خانواده شهدا، کمک به نیازمندان، برگزاری برنامه های شبی با قرآن، سخنرانی مذهبی، امر به معروف و نهی از منکر را از جمله فعالیت های روحانیان مستقر و طرح هجرت در روستاها و شهرهای استان خراسان شمالی برشمرد.

 

استان خراسان شمالی در شمال شرق کشور حدود ۸۵۰ روستا و آبادی دارای سکنه دارد که ۵۰۰ روستا از این تعداد دارای جمعیتی بیش از هزار و ۵۰۰ نفربوده و قابلیت استقرار روحانی را دارند اما با این وجود در حال حاضر تنها در کمتر از ۱۰۰ روستای این استان روحانی مستقر وجود دارد.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 427110

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha