به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، محمدرضا رستمی امروز(7دی) در نشست با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان با اعلام این مطلب گفت: شش میلیون نفر کشاورز و عشایر واجد شرایط عضویت این صندوق در کشور وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه کشاورزانی که بالای 18 سال دارند و به شغل کشاورزی مشغول هستند می توانند عضو صندوق شده و از مزایای مستمری پیری، مستمری از کارافتادگی و فوتی این صندوق بهره مند شوند اظهار داشت: تا کنون 140 هزار نفر از کمیته امداد امام خمینی(ره) و 37 هزار نفر نیز از بهزیستی جذب این صندوق شدهاند.
رستمی میزان حق بیمه پرداختی کشاورزان و عشایر عضو این صندوق را سالانه یک میلیون و 200 هزار تا سه میلیون ریال اعلام کرد و گفت: دو سوم حق بیمه این اعضا را دولت پرداخت می کند.
به گفته مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور این صندوق از سال 84 فعالیت خود را آغاز کرده و با استفاده از سپردههای اعضای صندوق در بخشهای مختلف اقتصادی سرمایه گذاری نیز کرده است.
وی ادامه داد: هدف دولت در نظام بیمه اجتماعی به سمت پوشش های اجتماعی به جای پرداخت های صدقه ای است.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان نیز در این نشست کار و رسالت این صندوق را با ارزش خواند وگفت: احسان به مردم را خدا و بندگان خدا فراموش نمی کنند.
آیت الله «سید محمد شاهچراغی» هدف از خلقت انسان را بندگی و اطاعت خدا و نیز خدمت به بندگان خدا دانست و گفت: کار این صندوق خدمت به افرادی است که در نقاط دور قرار دارند و از زحمت کشان هستند.
وی با اشاره به اینکه بیمه یکی از نیازهای اصلی مردم به شمار می رود خواستار رفع مشکلات مردم در این زمینه شد.
آیت الله شاهچراغی افزود: بیمه ی کشاورزان، روستاییان و عشایر طرحی بسیار خوب و یک دست آورد بزرگی برای نظام محسوب می شود و نیاز به فرهنگ سازی دارد تا قشر عزیز روستایی و کشاورزان عزیز با مزایای این طرح ها آشنا شوند و نسبت به بیمه خود اقدام کنند.
در استان سمنان بیش از 14 هزار کشاورز، روستایی و عشایر تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار دارند.
پایان پیام/
نظر شما