هدف فتنه گران تنزل جایگاه بسیج در امنیت ملی بود/رهبر معظم انقلاب بهانه‌ها را از همه گرفتند

خبرگزاری شبستان: نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیج مظهر اقتدار ملی است افزود: از عوارض فتنه سال ۸۸ قرار دادن بسیج در مقابل بخشی از مردم به وسیله ایجاد القائات در جامعه بود. هدفگذاری فتنه گران این بود که جایگاه بسیج را در امنیت ملی تنزل دهند و مظهر اقتدار ملی را ناکارامد کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، الیاس نادران، نماینده مجلس شورای اسلامی در برنامه «نگاه یک» شبکه یک سیما درباره خسارت‌های فتنه ۸۸ افزود: این خسارت‌ها فقط اقتصادی نبود بلکه اعتبار جهانی ایران را نیز زیر سئوال برد. پس از وقایع سال ۸۸ سخت‌ترین تحریم‌ها از جمله در حوزه نفتی، پولی و بانک و حمل و نقل بر ضد کشورما شکل گرفت. خسارت‌های اقتصادی فقط مربوط به تهران نبود بلکه همه کشور را تحت تاثیر قرار داد.

این نماینده مجلس افزود: در فتنه دو قطب و شکاف اجتماعی ایجاد کردند و برادری و دوستی میان مجموعه‌های اجتماعی مخدوش شد، البته بسیاری از آن‌ها بازسازی شده اما برخی همچنان باقی است. در آن زمان کشور بیش از هر زمان دیگری به وحدت و همدلی نیاز داشت. پس از فتنه ۸۸ در مذاکرات هسته‌ای عقب نشینی کردیم و فشارهای آن‌ها بیشتر شد.

وی افزود: امتیازات بسیاری داده شد که در پیش از فتنه ۸۸ نه خواسته غربی‌ها بود و نه کشورما این امتیازات را می‌داد. دلیل دادن این امتیازات فتنه سال ۸۸ است.

نادران با بیان اینکه بسیج مظهر اقتدار ملی است افزود: از عوارض فتنه سال ۸۸ قرار دادن بسیج در مقابل بخشی از مردم به وسیله ایجاد القائات در جامعه بود. هدفگذاری فتنه گران این بود که جایگاه بسیج را در امنیت ملی تنزل دهند و مظهر اقتدار ملی را ناکارامد کنند.

نادران گفت: فتنه موجب شد دشمنان این کشور امیدوار شوند و بگویند «نمی‌دانیم عمر این کشور زود‌تر به پایان می‌رسد یا موضوع هسته‌ای آن». پول دادند و برای ایجاد اغتشاش مانند کودتای ۲۸ مرداد اراذل و اوباش استخدام کردند.

وی بابیان اینکه فتنه ۸۸ پیش از انتخابات ریاست جمهوری آن سال آغاز شد و محدود به آن چند هفته نبود گفت: آنهایی که فتنه را مدیریت کردند فکر می‌کردند انتخابات فرصتی است که می‌توانند برای دستیابی به اهدافشان ازآن استفاده کنند. فتنه نه دعوای دو نامزد و نه دعوای میان دو گروه بود بلکه حرکت غبارآلود اجتماعی بود که همه نیروهای زخم خورده از انقلاب اسلامی و حضرت امام (ره) در آن عرض اندام کردند. ۹ دی روزی بود که نه تنها مردم مومن بلکه همه کسانی که دل در گرو ایران و ارزش‌ها داشتند به صحنه آمدند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره شکل گیری کمیته صیانت از آرا در اردیبهشت ۸۸ از طرف یک جریان خاص افزود: در انتخابات ایران نظارت فراوانی بر هر مرحله از آن وجود دارد و امکان هیچگونه تقلبی نیست. این جوسازی برای شکل گیری یکی از مراحل فتنه بود.

وی اضافه کرد: سید محمد خاتمی زمستان سال ۸۷ بیانیه داد که درانتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کند و به هیچ وجه کنار نمی‌رود، یک ماه بعد نیز موسوی به عرصه انتخابات وارد شد و بیانیه‌ای مانند بیانیه خاتمی صادر کرد و خاتمی در حمایت از موسوی کنار رفت.

این نماینده مجلس گفت: گروهی که از خاتمی حمایت کردند می‌دانستند که رای ندارند بنابراین از خاتمی که چهره‌ای آرام داشت استفاده کردند و سپس به سمت موسوی که سابقه لجاجت و حتی مشاجره با حضرت امام (ره) داشت روی آوردند. کمیته صیانت از آرا را مطرح کردند درحالی که پیش از انتخابات سال ۸۸ در هیچ انتخاباتی چنین موضوعی مطرح نشده بود.
نادران با بیان اینکه با طرح بحث تقلب به همه مردم ایران ظلم شد گفت: موسوی نیز از مجموعه بازیگرانی بود که آگاهانه وارد مسئله شد اما فقط نقش بازیگر را داشت و بازیگردان نبود.

وی افزود: بازیگردانان فتنه به موسوی القا کردند که پیروز قطعی انتخابات است و به کروبی نیز گفتند رای وی چند میلیون بیشتر بوده است. کمیته صیانت از آرا ساعت ۴ بعد از ظهر روز انتخابات به این نتیجه رسید که بازنده این رویداد است بنابراین به موسوی برای ادامه اهدافشان در فتنه القا کردند که پیروز انتخابات است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه تاکنون حتی یک مورد مصداق تقلب در انتخابات ۸۸ نشان داده نشد افزود: دراین زمینه با موسوی، هاشمی و کروبی چند بار ملاقات داشتیم و موسوی اصرار داشت که تقلب شده است و انتخابات باید باطل شود.

نادران گفت: زمانی که از وی پرسیدیم مصادیق تقلب را بگوید می‌گفت دولت در ماه گذشته سود سهام عدالت را به مردم داده است و این تقلب محسوب می‌شود.

وی با تاکید براینکه این کار دولت تخلف نیز محسوب نمی‌شود و دولت‌ها تا روز آخر در پی خدمت به مردم هستند که نمونه آن طرح گزارش‌های هاشمی رفسنجانی درباره پیشرفت‌های کشور از رسانه ملی پیش از انتخابات در سالهای گذشته بود افزود: به موسوی گفتیم اگر این موضوع را تقلب می‌دانستی چرا ماه گذشته اعتراض نکردی و از عرصه انتخابات کنار نرفتی.

نادران گفت: میرحسین موسوی فقط به این موضوع اعتراض داشت و هیچ دلیل دیگری مبنی بر تقلب در انتخابات را مطرح نکرد.

وی افزود: در آن جلساتی که با موسوی داشتیم آقای ابوترابی به وی گفت اگر به این موضوع اصرار داری در تلویزیون بحث را در مقابل یکی از مسئولان کشور مطرح کن تا مسئله برای مردم باز شود اما موسوی می‌گفت من در مناظره شرکت نمی‌کنم و باید در یک برنامه زنده هر چه دوست دارم بگویم.

نادران گفت: آقای ابوترابی به وی پیشنهاد کرد که شما برنامه‌ای ضبط کنید و من بر آن نظارت می‌کنم و سپس آن برنامه در رسانه ملی پخش شود که موسوی گفت من برنامه ضبط شده نمی‌خواهم. اینجا مشخص شد که فتنه برنامه ریزی شده است و موسوی را آماده کرده‌اند. در دیدار با کروبی نیز وی می‌گفت چطور من در انتخابات گذشته رای میلیونی داشتم اما اکنون سیصد هزار رای آورده‌ام.

نادران گفت: کروبی مدعی شد که صندوق‌هایی را از روسیه وارد کشور کرده‌اند که دو لایه است و پیش از انتخابات لایه خارجی آن را با رای به احمدی‌نژاد پر کرده‌اند و روز انتخابات مردم رای خود را به لایه درونی انداخته‌اند که به دلیل وجود ماده‌ای خاص در جداره لایه اول و دوم رای‌های لایه درونی از بین رفته و حل شده است و زمانی که صندوق‌ها را باز کرده‌اند فقط آرای احمدی‌نژاد درون آن بوده است.

وی افزود: به کروبی گفتیم در زمان پلمپ و زمان رای گیری و بازکردن صندوق‌ها و شمارش آرا ناظران شما حضور داشته‌اند و چطور ممکن است این موضوع وجود داشته باشد اما به وی القا کرده بودند که چنین شده است و کروبی نیز اطمینان کرده بود.

نادران گفت: در دیدار با آقای هاشمی رفسنجانی نیز به وی گفتیم چطور ممکن است در کشور تقلب شود که هاشمی گفت: یکی از اعضای روحانی مجمع تشخیص مصلحت به بنده گفته است که یکی از معاونان من ۱۵ خرداد یعنی یک هفته پیش از انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ به یکی از روستاهای اراک رفته و دیده است انگشت پدرش جوهری است، از پدرش پرسیده چرا انگشتت جوهری شده و پدرش پاسخ داده است ما امروز به احمدی‌نژاد رای داده‌ایم و ۵۰ هزار تومان نیز گرفته‌ایم.

نادران افزود: البته آن فرد بعدا به آن عضو مجمع اعتراض کرد که من کی چنین حرفی به شما گفته بودم. چطور امکان دارد یک هفته پیش از انتخابات مردم را در روستایی به پای صندوق رای ببرند و هیچ یک از ناظران انتخابات و نامزد‌ها متوجه این مسئله نشوند. کسانی را برای ایجاد القا در جامعه به کار گرفته بودند که در جامعه القا کنند اگر صندوقی را بازکردند و نام احمدی‌نژاد بیرون آمد این رای مردم نیست. این دلایل بسیار مضحک است اما این آقایان طلبکار شده‌اند.

نادران بابیان اینکه روز عاشورای سال ۸۸ ماهیت جریان فتنه برای مردم روشن شد گفت: ۹ دی رویدادی ملی است که بین جریان ضد انقلاب و جریان انقلاب اسلامی خط کشی کرده است و اصلاح طلبان باید خط خود را در این زمینه مشخص کنند.

این نماینده مجلس افزود: بازشماری آرا، تمدید مهلت اعتراض‌ها، باشمارش ۱۰ درصد صندوق‌ها و اعلام همکاری وزارت کشور برای بازشماری هر صندوقی که به آن اعتراض وجود داشت از جمله کارهایی بود که نظام اسلامی نخستین بار برای رفع سوء تفاهم‌ها انجام داد.

نادران با بیان اینکه در زمان دفاع مقدس ممکن بود برخی با فرماندهان خود به مشکل می‌خوردند اما این مسئله موجب نمی‌شد بروند و در صفوف دشمن قرار گیرند گفت: خطاهای فردی نباید ما را به خط دشمن ببرد که صهیونیست‌ها به ما بگویند چه کنیم و چه کار نکنیم. قراربود که خطبه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی در نماز جمعه ۲۹ خرداد فصل الخطاب باشد و ایشان در آن خطبه‌ها اصل مسئله را برای مردم شکافتند اما مجمع روحانیون مبارز بیانیه داد که ۳۰ خرداد راهپیمایی می‌کند.

نادران گفت: همه با مجمع روحانیون صحبت کردند که این کار را نکنند اما فایده نداشت و این کار را کردند که بگویند رهبری فصل الخطاب نیست. اگر بازیگردانان صحنه فتنه را کمتر ببینیم و به آنان توجه نکنیم ممکن است باردیگر فتنه دیگری راه بیاندازند. افرادی که می‌خواهند از رهبری عبور کنند خائن به این ملت هستند.

نادران گفت: پس از گذشته ۵ سال از فتنه و کالبد شکافی آن فرصت خوبی است که اصلاح طلبان بیایند و اعلام عمومی کنند که بر سر منافع ملی میان جریان‌ها اختلافی وجود ندارد. کسانی که صحنه فتنه را مدیریت می‌کردند بحثشان نه موسوی بود و نه احمدی‌نژاد و این مسئله پس از چند بیانیه‌ای که موسوی صادر کرد مشخص شد و آن‌ها از موضوع انتخابات به موضوعات دیگری پرداختند.

نادران درباره اظهار نظرهای سردمداران نظام سلطه و صهیونیست درباره فتنه سال ۸۸ گفت: آن‌ها زمانی که متوجه شدند نیروهای داخلیشان نمی‌توانند به نتیجه برسند و عقبه خود را در کشور از دست داده‌اند خود به صحنه آمدند.

وی درباره حصر کروبی و موسوی و محدودیت برای برخی دیگر از عناصر فتنه افزود: در ابتدای ناآرامی‌ها فردی به نام خانم آقا سلطان درمحلی که هیچ یک از نیروهای امنیتی در آنجا حضور نداشتند وحتی دلیلی برای حضور آنان نیز وجود نداشت، کشته شد و عوامل آن نیز از کشور فرار کردند و این کشته سازی چقدر توانست موج ایجاد کند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: این کشته سازی در روز عاشورا نیز اتفاق افتاد اما نتوانست موجی ایجاد کند چون اهداف این مسئله برای مردم مشخص شده بود. متاسفم بگویم در آن زمان برخی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران به منزل خانواده‌های کشته شدگان فتنه و حتی شهدای فتنه می‌رفتند و آن‌ها را تحریک می‌کردند که به خیابان بیایید و اعتراض کنید و از خون فرزندان خود نگذرید.

وی گفت: روز عاشورا فتنه گران با اهانت به ساحت امام حسین (ع) به مردم نشان دادند که با اعتقادات و ارزش‌های آن‌ها دشمن هستند و در ۹ دی پاسخ مردم را نه فقط در تهران بلکه در کل کشور شنیدند. حکم سران فتنه در احکام همه مراجع تقلید مشخص است و حکم کسی است که در مقابل نظام اسلامی می‌ایستد اعدام است اما رافت نظام اسلامی شامل حال آن‌ها شد و این تدبیر نظام اسلامی بود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: فتنه گران با کشته شدن ندا آقا سلطان که یک شاگرد موسیقی بود جریان سازی کردند حال اگر موسوی و کروبی اعدام می‌شدند چه جریانی راه می‌انداختند و با قهرمان سازی در مراسم سالگرد آن‌ها مشکلاتی را ایجاد می‌کردند.

نادران افزود: نظام اسلامی با حصر موسوی و کروبی تدبیر بی‌نظیری را انجام داد و نیت قهرمان سازی فتنه گران را خنثی کرد. البته پس از حصر موسوی نیز به نام وی بیانیه می‌دادند که یکی از آن‌ها استاد دانشگاه شهید بهشتی بود که از کشور فرار کرد. ملت در ۹ دی تکلیف را روشن کرد اما موسوی و کروبی به هیچ وجه حاضر نشدند با جریان مردم همراهی کنند و از همراهی با دشمنان ملت دست بردارند.

این نماینده مجلس گفت: حصر سران فتنه به تصویب شورای امنیت ملی و بنا بر مصالح کشور است و قوه قضائیه وارد موضوع نشده است. رهبر معظم انقلاب اسلامی مرحله به مرحله آتش فتنه را خاموش کردند و بهانه‌ها را از همه گرفتند.

پایان پیام/

کد خبر 426946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha