به گزارش خبرگزاری شبستان، مهناز مظاهری معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست در این نشست با اشاره به اینکه مدرسه طبیعت و مدرسه محیط زیستی دریک چارچوب دیده شده است ، گفت: با ورود به حوزه خیرین و مدرسه سازان با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش می توانیم موفقیت بیشتری کسب کنیم که خوشبختانه با تصویب ایجاد دفتر محیط زیست در ارگان های مرتبط ، امیدورایم بتوانیم گام های موثری برداریم.
این گزارش می افزاید، محمد درویش مدیر کل آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در این جلسه با تاکید بر اینکه هدف سازمان حفاظت محیط زیست در اجرای طرح مدارس زیست محیطی ، ایجاد حس خود انگیختگی در کودکان و نوجوانان کشور است، افزود: نمی خواهیم تجارب ناموفق آموزشی در مورد مباحث مختلف در آموزش و پرورش را تکرار کنیم و می خواهیم در این زمینه با موفقیت حرکت کنیم.
همچنین احیایی از فعالان محیط زیست و عضو هسته مشورتی مدارس جامع محیط زیستی با ارائه پیشنهاد تربیت تسهیل گران در این شیوه نامه از میان سازمان های غیر دولتی، اولیا، مربیان و دانش آموزان، افزود: توجه به مفهوم یادگیری در شیوه نامه مدارس محیط زیستی ضروری است.
به گفته احیایی، ثمربخش ترین روش اجرایی آموزش در مدارس محیط زیستی بکارگیری روش ترکیبی است که یکی از روش های موفق دنیا با توجه فرهنگ و زیر ساخت های کشور است.
وی در ادامه پیشنهاد داد: برای اجرای مدارس جامع محیط زیستی، به وجود آوردن سازمان غیر دولتی مدارس جامع محیط زیستی با دو رویکرد مدرسه یا تجربه طبیعت و مدرسه یا تجربه محیط زیستی ضروری است.
بنابر این گزارش، حسینیان از انجمن روانشناسی کودک گفت: تمام بخش هایی که لازم است در این موضوع وزارت آموزش و پرورش و سازمان حفاظت محیط زیست کمک کنند؛ بهتر است در شورای عالی آموزش و پرورش مطرح شود و با هماهنگی و مجوز این شورا کارها دنبال شود.
گفتنی است ، در این نشست همچنین مطالبی پیرامون توجیه اقتصادی مدارس جامع محیط زیستی ارائه شد.
پایان پیام/
نظر شما