غلامرضا انصاری، عضو شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر باز بودن درب مساجد در ساعت های طولانی بر مردم به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: در حال حاضر ساخت 400 مسجد در تهران به منظور رفع کمبود مسجد در دستور کار است اما پیش از ساخت مسجد در تهران باید به فکر مردمی کردن مساجد باشیم زیرا که با دولتی کردن مساجد مشکلات مساجد رفع نمی شود.
وی با تاکید بر اهتمام به مدیریت مسجد افزود: در شهر تهران مساجدی که در ساعات طولانی دربشان برروی مردم باز باشد، بسیار کم است این درحالی است که در ترکیه کشور همسایه ما در هر 100 متر مسجد در دسترس مردم است بنابراین برنامه ریزی های ما باید به گونه ای باشد که از مساجد موجود بهترین استفاده ها را کنیم و درب مساجد فقط در زمان نماز بر روی مردم باز نباشد بلکه مساجد به راحتی در دسترس مردم باشند.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین در مورد معماری مکان های مذهبی از جمله مساجد در شهرهای بزرگ گفت: متاسفانه در سال های اخیر توجه به معماری سنتی و ایرانی و اسلامی در نمادها، مساجد و فضاهای شهری کمتر مورد توجه است و در فضاهای شهری نیز معماری ایرانی اسلامی نمود کمتری داشته است.
انصاری اظهار کرد: در طول چند سال گذشته در آموزش های دانشگاهی در زمینه معماری کمبودهایی مشاهده می شود به گونه ای که بی توجهی در معماری سنتی در این رشته دیده می شود و آموزش های ارایه شده برگرفته از فرهنگ غربی است.
وی ابراز کرد: معماری در روح و روان شهروندان اثر بسیاری دارد. اگر شهر، شهر آرمانی با معماری و عناصر سازنده نباشد در انسان ها تاثیر بسیاری دارد و خشونت روحی هم به همراه خواهد داشت. معماری های امروزی به سمت نمادهای خشک، خشن و بی روح می رود که در آینده اثرات ناسالمی بر مردم دارد و این معماری ها در مساجد هم دیده می شود.
وی با اشاره به دیدار اعضای شورای اسلامی شهرتهران با مقام معظم رهبری در سال گذشته و تاکیدات ایشان برای اعضای شورای شهر مبنی بر بهره گیری از نمادهای اسلامی و زنده در معماری شهری تاکید کرد: شورای اسلامی شهر تهران در زمینه نظارت بر معماری مساجد و در دسترس بودن مساجد در ساعت های طولانی بر مردم به کمیسیون های معماری و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران تاکیداتی داشته است تا اقدامات جدی در این زمینه صورت گیرد.
پایان پیام/
نظر شما