به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، عصر امروز(4 دی) در جلسه شورای اداری استان که با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی برگزار شد، گفت: خدا را شاکریم که این توفیق را به ما داد که در سال جاری با همت همه عزیزان دست اندرکار در استان چه کسانی که مسئولیت رسمی دارند و چه کسانی که به عنوان یک وظیفه اداری تصدی امور را به دست داشتند فعالیت های بسیار خوبی انجام شد.
وی با بیان اینکه در خوزستان علاوه بر کارهای عمرانی، اجتماعی، امنیتی، اقتصادی و مواردی از این قبیل، به لطف خداوند متعال اتفاقات خجسته معنوی نیز در استان حادث شد، افزود: حضور یادگار بنیانگذار جمهوری اسلامی که مصادف شد با برگزاری مراسم سالگرد درگذشت آیت الله جمی در آبادان یکی از این موارد معنوی است.
دکتر مقتدایی، با اشاره به اینکه مردم خوزستان در دوران بعد از دفاع مقدس در راستای دفاع از آب و خاک و میهن تلاش بسیاری کردند، ادامه داد: بدون شک دلسوزی های شما در راستای رفع محرومیت ها می تواند تاثیرگذار باشد.
وی با بیان اینکه مردم خوزستان مظلوم هستند نه محروم چرا که به اندازه کافی در استان استعداد در این استان وجود دارد که باید بتوان به خوبی از آنها بهره برداری کرد، اذعان داشت: از ابتدای سال کاری در خوزستان انجام شد و ان تجلیل از نمایندگان فقید و شهید مجلس شورای اسلامی استان در دوران دفاع مقدس بود.
استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه این مراسم که با حضور حجت الاسلام ناطق نوری برگزار شد فضای معنوی بسیاری را در استان ایجاد کرد، یاد آور شد: دومین برنامه تجلیل از فرمانداران، شهرداران و بخشداران دوران دفاع مقدس بود که با استقبال خوبی مواجه شد.
وی با بیان اینکه همچنین قبل از ماه محرم اجلاس پیرغلامان حسینی برگزار شد و در نوع خود بسیار زیبا و در خور شان استان بود، عنوان کرد: 10 و 11 دی نیز خوزستان میزبان بیست و سومین اجلاس سراسری نماز است که با حضور معاون اول رئیس جمهور و حجت الاسلام قرائتی برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از زیباترین اتفاقات استان حرکت کاروان پیاده در اربعین حسینی بود که بیش از 500 هزار نفر با کمک همه دستگاه های مستقر در دو مرز شلمچه و چزابه عازم کربلا شدند، اضافه کرد: اين مساله با همكاری ارگانهای مختلف در بخش خدماتی، پشتيبانی، امنيتی، هلال احمر، سپاه، بهداشت و تداركات محقق شد.
دکتر مقتدایی، با بیان اینکه این فضای استان برگرفته از دوران دفاع مقدس و خون های پاکی شهیدانی است که در این خاک ریخته شده، تصریح کرد: این رفتار را در کنار کارهای دیگر ناشی از فضای موجود معنوی دوران دفاع مقدس در استان می دانم که به یادگار مانده و در جان مردم ریشه دوانده است.
وی با اشاره به اینکه دوران دفاع مقدس و حرکت کاروان های راهیان نور به این سرزمین جزء مواردی است که برخی دستگاه ها وظایفی در قبال آن دارند، اما برخی افراد خارج از وظیفه به این دوران خدمت می کنند، تاکید کرد: هزاران فرد در دانشگاهی به نام دفاع مقدس آموزش دیدند بدون اینکه درس مشخصی را گذرانده باشند درس بزرگی و ایثارگری را آموختند.
وی خاطر نشان کرد: رشادت هایی که در دوران دفاع مقدس توسط جوانان کشور برای حفظ خاک میهن صورت گرفت به تجزیه و تحلیل نیاز دارد و می توان با برگزاری همایش های علمی و استفاده از ظرفیت های علمی دانشگاه ها بخشی از تحقیقات در این زمینه را به پایان نامه های دانشگاهی اختصاص داد تا به عنوان یک سند باقی بماند.
استاندار خوزستان، با بیان اینکه مدیریت این جنگ در دست امام(ره) بود و می طلبد که دفتر حفظ آثار امام خمینی(ره) به موضوع نقش امام در دفاع مقدس بپردازند، اظهار کرد: اگر این کارها صورت نگیرد و مدیران انقلابی تربیت نشود، بعد از نسل ما، مدیری که اهل ایثار و ایستادگی باشد، پیدا نمی شود و این فاجعه ای برای آینده مملکت است.
پایان پیام/
نظر شما