به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، محمد علی نوبخت، مشاور استاندار و مدیر دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات استانداری گلستان، امروز (9 خرداد) در نخستین جلسه کارگروه رشوه استانداری در سال 90 با اشاره به وظایف کارگروه مبارزه با رشوه پرداخت و گفت: بررسی گزارشات واصله در خصوص مبارزه با رشوه از استانداری، فرمانداری ها، شهرداری ها و بخشداری های تابعه استان که توسط بازرسان کارگروه در اسرع وقت بررسی و برای تصمیم گیری نهایی به کارگروه ارائه خواهد شد.
وی درخصوص نحوه اخذ گزارشات رشوه توسط مردم استان، افزود: صندوق هایی در فرمانداری، شهرداری و بخشداری هر شهرستان نصب خواهد شد که مردم استان می توانند از این طریق گزارشات مربوط به رشوه را به اطلاع اعضا و بازرس کارگروه پیشگیری و مبارزه با رشوه برای بررسی ارسال کنند.
نوبخت، شناسایی زمینهها و گلوگاههای رشوه و فساد در واحدهایی که در تماس مستقیم با اربابرجوع قرار دارند و شفافسازی فرآیند کار را مورد تاکید قرار داد.
دبیر کارگروه پیشگیری و مبارزه با رشوه استانداری گلستان، مصادیق رشوه را این گونه عنوان کرد: گرفتن وجوهی به غیر از آنچه در قوانین و مقررات تعیین شده است، اخذ مالی بلاعوض یا به مقدار فاحش ارزان تر از قیمت معمولی یا ظاهرا به قیمت معمولی و واقعا به مقدار فاحش کمتر از قیمت، فروش مالی به مقدار فاحش گرانتر از قیمت به طور مستقیم یا غیر مستقیم به ارباب رجوع بدون رعایت مقررات مربوط از مصادیق رشوه به شمار می رود.
نوبخت افزود: فراهم کردن زمینه ارتشا از قبیل مذاکره جلب موافقت یا وصول و ایصال وجه یا مال یاسند پرداخت وجه از ارباب رجوع، اخذ یا قبول وجه یا مال یا سند پرداخت وجه یا تسلیم مال از ارباب رجوع به طور مستقیم یا غیر مستقیم برای انجام دادن یا انجام ندادن امری که مربوط به دستگاه اجرایی می باشد.
وی تصریح کرد: اخذ هر گونه مال دیگری که در عرف رشوه خواری تلقی می شود از جمله هرگونه ابراء یا اعطای وام بدون رعایت ضوابط یا پذیرفتن تعهد با مسئولیتی که من غیر حق صورت گرفته باشد و همچنین گرفتن پاداش و قائل شدن تخفیف و مزیت خاص برای ارائه خدمات به اشخاص و اعمال هر گونه موافقت یا حمایتی خارج از ضوابط که موجب بخشودگی یا تخفیف شود را از دیگر مصادیق رشوه ذکر کرد.
نوبخت، ترکیب کارگروه پیشگیری و مبارزه با رشوه استانداری را به متشکل از معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار به عنوان رئیس، مشاور استاندار و مدیر دفترارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات به عنوان عضو و دبیر و مدیرکل دفتر توسعه منابع انسانی، مشاور استاندار و مدیر حراست استانداری، رئیس هیئت بدوی تخلفات اداری بعنوان اعضاء کارگروه و تعدادی بازرس که با حکم ریاست کارگروه منصوب شدند بیان کرد.
لازم به ذکر است، دبیرخانه کارگروه در دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات استانداری تشکیل شده است.
پایان پیام/
نظر شما