به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، عباس مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و رییس مجمع نمایندگان استان اصفهان در نشست خبری خود ضمن ارائه گزارش عنلکردی از فعالیت های مجلس پیرامون مشکلات اصفهان، گفت: یکی از اصلی ترین مطالبات مردم اصفهان حل مشکل آب است.
وی به نبود برنامه استراتژیک در حوزه آب اصفهان اشاره کرد و تصریح کرد: این امر باعث شده است که زاینده رود که یک رودخانه دائمی بوده است به یک رودخانه فصلی و پس از آن به یک رودخانه اتفاقی مبدل شود.
مقتدایی با بیان اینکه پس از چندسال به جای گفتمان انتقادی موفق به مذاکره با استان های هم جوار شده ایم، اظهار داشت: برای رسیدن به هدف مطلوب باید در سطوح استانی، کشوری و استان های هم جوار برنامه ریزی انجام شود.
وی با بیان اینکه در دهه گذشته عدم نظارت بر عملکرد دولت موجب بخشی از مشکلات آب استان شده است، گفت:کمیسیون تخصصی پیگیری مسائل زاینده رود در مجلس را تشکیل دادیم و با نمایندگان استان های همجوار را نیز دعوت کردیم تا آن ها نیز زاینده رود را فراتر از مرزهای سیاسی استان ببینند.
نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی همچنین ساماندهی برداشت آب در استان های مجاور و جلوگیری از برداشتهای غیرمجاز، فراهم کردن تسهیلات لازم و تغییر شیوه های آبیاری وزارت جهاد کشاورزی،، تشکیل صندوق تامین خسارت خشکسالی در حوضه آبریز زاینده رود و دریافت خسارت برای کشاورزان به قیمت روز را از دیگر مصوبات ۹ گانه برشمرد.
وی خواستار جدیت استاندار برای تاسیس صندوق خسارت کشاوزان شد و اظهار داشت: همچنین مطابق مصوبه دیگر وزارت نیرو موظف به ایجاد مدیریت یکپارچه زایندهرود و راهاندازی تونل گلاب دو ظرف یک ماه است که در حال حاضر توسط آب منطقه ای اصفهان در حال انجام است.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان گفت: مردم اصفهان به جاری شدن مقطعی آب در زاینده رود قانع نیستند و مطالبه جدی آنها برگرداندن آب به مسیر اصلی خود است و همه باید تلاش کنیم که این رودخانه پرتحرک، بار دیگر زنده شود.
وی در ادامه به مشکلات آلودگی هوای اصفهان نیز اشاره کرد و گفت: این موضوع یکی از مهم ترین مسایل اصفهان است چرا که تعدادی از همشهریان به دلیل کم توجهی مسئولان در این زمینه جان خود را از دست داده اند.
نماینده اصفهان در مجلس با اشاره به تذکرات کتبی و شفاهی در مجلس شورای اسلامی درباره هوا در آذرماه ۹۱ و با توجه به خطر افتادن سلامت مردم اصفهان و به جهت استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه اصفهان ابراز داشت: علاوه بر برنامه ها و تذکرات مختلف به مسئولان نامه ای در سال ۹۱ به دادستان ارائه کردیم چراکه احساس می شد دیگر این شکایات تاثیرگذار نیست.
نائب رئیس فراکسیون فرهنگ، هنر و رسانه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به دیگر موارد مورد پیگیری مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۰۲ صنف فعال در اصفهان وجود دارد که با آنها مذاکرات لازم در زمینه مشکلات مختلف اصناف شده است.
وی افزود: مشکل بیمه اصناف، مشکلات شهرداری برای اصناف، مسایل مربوط به اتاق اصناف، عدم حمایت و ارائه وام و تسهیلات و کم کاری بانک ها، نواقص و خلاءهای قانونی، موضوعات مرتبط با مرکز بهداشت و عدم ارائه آموزش های مناسب و مشکلات ناشی از واسطه گری مسایلی است که درباره اصناف در حال بررسی است.
وی در پایان گردشگری، دامداری، گلخانه داری و مسایل مربوط به کشاورزی، مسایل محلات حاشیه ای اصفهان را از دیگر مطالباتی اصفهانی ها دانست.
پایان پیام/
نظر شما