به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام سیدعلی صالح موسوی اعظم، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز (2 دی) در نشست امور صنفی «روحانیون» که به همت اداره اوقاف شهرستان بویراحمد برگزار شد، وقف را یک ثروت ماندگار برای واقفان دانست و گفت: اگر فرهنگ وقف جا بیفتد، به نوعی کمک به حوزه های علمیه و کمک به نیازمندان و مستمندان است.
حجت الاسلام موسوی اعظم بیشترین موقوفات در کهگیلویه و بویراحمد را مربوط به حوزه مساجد دانست و افزود: گچساران پیشرو در وقف امور مسجدی است.
وی تبلیغات را از عوامل مهم و تاثیرگذار در فرهنگ وقف عنوان کو بیان داشت: با تبلیغات مناسب و اصولی می توان فرهنگ وقف را نهادینه کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد اذعان داشت: استان در کمک و وقف به روحانیت، روضه امام حسین (علیه السلام) دست خالی است و هیچ گونه موقوفه ای ندارد.
موسوی اعظم اظهار داشت: در زمان هاي گذشته و با نبود وسايل ارتباط جمعي پيشرفته، شاهد وقف هاي فرواني بوده ايم که حاصل استفاده از منبر و تبليغات موثر روحانيون بوده است.
وی خاطرنشان کرد: تبليغات روحانيون فرصت مغتنمي است تا ارزش ها و سنت هاي حسنه از جمله سنت حسنه وقف که باعث حيات اقتصادي فعال و پويا در جامعه اسلامي مي گردد، مورد بررسي قرار گيرد و به مردم منتقل شود.
این مسئول فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد گفت: منبر قديمي ترين ابزار براي ارشاد است که هم اينک نيز کارايي مؤثري دارد، و مبلغ بايد از اين فضا جهت شناساندن سنت حسنه وقف استفاده کند.
موسوی اعظم یادآور شد: وقف يكي از نيكوترين سنت هاي اسلامي است كه در جهت برطرف كردن فقر در جامعه اسلامي نقش مهمي دارد و ترغيب تمامي احاد جامعه در مشاركت در اين امر الهي توسعه ممالك اسلامي را در پي دارد.
وی افزود: آثار و بركات وقف قبل آز انكه براي ديگران سود داشته باشد موجب سوددهي مادي و معنوي براي واقف را در پي دارد و اين موضوعي است كه شما عالمان ديني بر آن واقف هستيد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد در ادامه ضمن تشكر از روحانيون به عنوان يكي از مهم ترين ابزار هاي پيشرفت و توسعه فرهنگي، خواستار بيان فضيلت وقف و كارآمدي بسيار بالاي آن از طريق منابر تبليغي شد.
پایان پیام/
نظر شما