به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید راضی نوری، نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی، در همایش نماز و تعالی فرهنگی که در تالار نیایش شوش برگزار شد، با تجلیل از بانیان برگزاری این مراسم، گفت: این که در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای نماز همایش برگزار می شود از اهمیت بالایی برخوردار است چون یکی از ارزش ها و آرمان های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری پاس داشتن نماز در اقصی نقاط کشور بوده و هست.
وی افزود: آنچه ما می دانیم در زندگی های روزمره امروزی برای رسیدن به پست، مکان و شهرت همدیگر را محو می کنیم تا به جایی برسیم ولی خداوند می فرماید: « أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»؛ یعنی آنها كسانى هستند كه ايمان آورده و دل هايشان به ياد خدا آرامش مى گيرد، آگاه باشيد كه تنها با ياد خدا دل ها آرامش پيدا مى كند.
وی با اشاره به نانگذاری سال جاری به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی مقام معظم رهبری، اضافه کرد: اقامه نماز جماعت که موضوع بحث این همایش است در ردیف فرهنگ قرار دارد که ما به آن توجه ویژه ای نداریم و دوستان ما خصوصاً روحانیون و طلبه ها می دانند که برای اعزام یک روحانی به روستاها برای برگزاری نماز چه مشقتی را متحمل می شوند که عمده ترین مشکل آنها نداشتن هزینه ایاب و ذهاب برای رفتن به روستاهاست.
نوری، اذعان داشت: برای فرهنگ سازی ابتدا از شهرداری ها می خواهم که با نصب تابلوهای ویژه ترویج نماز گام اول را بردارد و از اداراتی نظیر آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد اسلامی انتظار دارم تلاش خود را بیشتر به کار گیرند تا مسابقات علوم قرآنی بین دانش آموزان، دانشجویان و هنرمندان به نحوه مطلوب برگزار شوند.
وی سپس خطاب به ستاد اقامه نماز و اداره اوقاف و امور خیریه ، تصریح کرد: شاید ما از نظر بنا مساجد زیبایی داشته باشیم اما همین مساجد همیشه باید خوش بو باشند و به سرویس های بهداشتی آنها توجه داشته باشند تا نمازگذار رغبتی داشته باشد که نماز خود را در مسجد به صورت جماعت به جا آورد.
وی در پایان هزینه کردن برای نماز را واجب دانست و عنوان کرد: ما اگر نتوانیم 10 هزار تومان برای اعزام یک روحانی به روستا جهت اقامه نماز جماعت را تأمین کنیم در واقع دشمنی را دل شاد کرده ایم که خود هزینه های کلانی را برای برگزار نکردن نماز جماعت می پردازند و من به عنوان نماینده شوش با توجه به قانون از هیچ گونه حمایت و مساعدتی دریغ نمی کنم.
رضا نجاتی، فرماندار شهرستان شوش، نیز نماز را سرچشمه خوبی ها دانست و یاد آور شد: نماز رابطه مخلوق با خالق است، مادی را معنوی می کند و انسان را علاوه بر آشنا کردن با خدا با طبیعت نیز آشنا می سازد و تنها عبادتی است که حتی در حال غرق شدن و جنگ هم ساقط نمی شود.
وی تاکید کرد: برترین فریاد آزادی انسان از سلطه های قدرتمندان و اعلام بندگی در آستان خداوند است، نماز زنده نگه داشتن سنت ابراهیم و محمد(ص) و حسین(ع) و مهدی(عج) و وسیله نزدیک شدن انسان به خداست و آخرین سفارش انبیا و آخرین سفارش امام صادق(ع) پیش از وفات است که همه خویشاوندان و فرزندان را دور خود جمع و توصیه کرد هر که نماز را سبک بشمارد، مشمول شفاعت ما در قیامت نخواهد شد؛ نماز برای اولیای خدا شیرین و برای منافقان دشوار و سنگین است.
پایان پیام/
نظر شما