به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سيد محمدعلي شهيدي، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و ایثارگران کشور، در بیست و ششمین یادواره 1049 شهید وزارت نفت، بر بزرگداشت مقام شامخ شهیدان تاکید کرد و گفت: شهدا در طول هشت سال دفاع مقدس اجازه ندادند دشمن به هدف خود برسد از این رو باید یاد آنها را زنده نگه داریم.
وی با بيان اينكه در اسلام واژه شهید نزد مردم، محترم و ارزشمند است و شهید فردی است که بنا به اعتقاداتش و براي حفاظت از کشورش، همه هستی خود را در طبق اخلاص می گذارد و تقدیم خدا می کند، افزود: کلمه شهید در بین شیعیان از ارزش خاصی برخوردار است.
حجت الاسلام شهیدی، با بیان اینکه هر کسی به جامعه بشری خدمت کند حق برگردن آن جامعه دارد و شهدا همیشه زنده هستند، تصریح کرد: هر کس به جامعه بشری خدمت کند جامعه مدیون اوست و آسایش و آرامش امروز ما مرهون خون شهیدان والامقام است.
وی با اشاره به اینکه ثبات و امنیت امروز ما مدیون خون شهدا و ایثارگری رزمندگان است، اضافه کرد: ایران اسلامی امروز به قدرت جهانی تبدیل شده که عامل آن رشادت های رزمندگان و خون شهدای والامقام این مرز و بوم است که این مهم نیز در سایه عمل به فرامین رهبری شکل گرفت.
معاون رئیسجمهور، با بیان اینکه پرچمی که شهدا و ایثارگران به دست ما دادند پرچم عزت و شرف یک ملت است و باید بکوشیم پرچمدار خوبی برای شهیدان باشیم، اذعان داشت: مردم آبادان شاخصه های ماندگاری را در تاریخ ایران از خود به جای گذاشته اند و هر چه در کشور داریم آثار و تبعات جانفشانی های شهدا و خانواده های صبور آنان است.
وی با اشاره به اینکه 64 خانواده دارای پنج شهید، 86 خانواده دارای چهار شهید و هفت هزار خانواده دارای سه شهید در کشور وجود دارند، عنوان کرد: در جامعه امروز ما، جانبازانی زندگی می کنند که حقیقتاً شرمنده آنها می شویم وقتی به دیدار آنها می رویم، باید درک کرد که با هیچ چیز نمیتوان زحمات و مشقات جانبازان را اجر نهاد جز اینکه از آنان درس بگیریم.
عباس کاظمی، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده های نفتی، نیز با اشاره به اینکه كاركنان صنعت نفت در كنار ساير مردم ايران، نقش خود را در طول هشت سال جنگ تحميلي به خوبي ايفا كردند، ادامه داد: مردم ایران در طول هشت سال دفاع مقدس برای دفاع از میهن، از جان خود مایه گذاشتند و عزیزان صنعت نفت نیز اقدامات زیادی انجام دادند و نقش خود را به خوبي ايفا كردند.
وی با بیان اینکه پیش از آغاز جنگ تحمیلی پالایشگاه آبادان بیش از 60 درصد از انرژی کشور را تولید می کرد، یاد آور شد: تلاشگران صنعت نفت نیز توانستند انرژی مورد نیاز را تهیه کنند و در دوران دفاع مقدس نیز کمترین مشکلی برای کشور به وجود نیامد.
معاون وزیر نفت، با اشاره به اینکه عزیزان صنعت نفت پس از آتش بس در یک کار جهادی پس از هشت ماه، پالایشگاه آبادان را به مرحله تولید رساندند، اظهار کرد: پالایشگاه آبادان مظهر مقاومت بود که عزیزان صنعت نفت توانستند با یک پدافند غیرعامل از آن دفاع و آن را احیا کنند.
پایان پیام/
نظر شما