به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، فرج الله خبیر، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، با اشاره به اینکه آمار متفاوتی در خصوص آمار کتابخوانی در کشور وجود دارد، گفت: میزان علاقه مندی انسان ها به کتاب با دانسته های آنان ارتباط دارد و بحث آموزش در این خصوص بسیار مهم است.
وی مقوله آموزش را در ترویج فرهنگ کتابخوانی به ویژه در سطح خانواده موثر خواند و افزود: اینکه چگونه با کودکان خود برخورد کنیم که به کسب علم و معرفت وکتابخوانی روی آورند بسیار مهم است؛ باید به جای استفاده از تلویزیون و کامیپوتر فرزندان را به سمت کتابخوانی سوق داد.
وی تصریح کرد: کتاب مجموعه ای از چیزهایی است که به عنوان فکر، تخیل، اندیشه و تجربه به دیگران قابل انتقال است و نویسندگی برای کسانی که دست به قلم هستند و توانمندی خاصی نسبت به دیگران دارند یک ارزش محسوب می شود و نمی توان گفت که کار ساده ای است.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، اذعان داشت: ارزش کار به این است که کتابی در معرض دید دیگران قرار می دهیم در واقع حاصل تلاش و عمر یک فرد نویسنده است و هر چند سرانه کتاب نسبت به سراسر دنیا کمتر است ولی باید آن را تقویت کرد.
وی اضافه کرد: فضای نمایشگاهی ما فضای محدود بوده و مناسب نیست ولی اعتبارات لازم اختصاص یافته، فقط موانع مربوط به برخی ارگان ها بود که خوشبختانه زمین لازم اختصاص یافته و در اختیار شرکت نمایشگاه های بین المللی قرار گرفته و در آینده نزدیک فضای نمایشگاه هم حل خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما