تلاش برای تقویت زیرساخت های حوزه سلامت و درمان کردستان در دستور کار وزیر بهداشت

خبرگزاری شبستان: وزیر بهداشت، درمان و اموزش پزشکی با بیان اینکه با خدماتی که لایق مردم کردستان است فاصله زیادی داریم، از تلاش برای تقویت زیرساخت های حوزه سلامت و بهداشت این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ دکتر حسن قاضی زاده هاشمی شامگاه چهارشنبه (26 اذر) در سومین روز از سفر خود به کردستان در شهرستان قروه اظهار کرد: با حضور در میان مردم کردستان بهتر می توان مشکلات مردم را فهمید و حضور در مبان مردم کردستان با آنچه در مرکز و در دفتر کار می بینیم و می شنویم متفاوت است.

 

وی از خبرنگاران خواست تا شش ماه دیگر به شهرهای مختلف استان کردستان سر بزنند و افزود: حتما شرایط متفاوتی از شرایط فعلی می بینند و همه قول هایی که داده ایم عملی می شود.

 

او تاکید کرد: این که به میان مردم بیاییم و مشکلات را بررسی کنیم یک انجام وظیفه است چون با خدماتی که لیاقت مردم استان کردستان است فاصله داریم و برای کاهش این فاصله تلاش می کنیم.

 

وزیر بهداشت اظهار کرد: ابتدا باید این فاصله را کاهش دهیم و زیرساخت های حوزه سلامت و بهداشت و درمان را تقویت کنیم.

 

هاشمی، با بیان اینکه بعد از کاهش فاصله ها باید به فکر جذب توریسم در حوزه سلامت باشیم، افزود: جذب سرمایه گذاری در حوزه گردشگری نیاز به تلاش جدی مسوولان استانی دارد.

 

وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت نیز برای گسترش توریسم درمانی به استان کمک می کند، گفت: با بهره برداری از بیمارستان کوثر سنندج یک ظرفیت بسیار خوب برای تقویت حوزه توریسم درمانی در استان ایجاد می شود.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: در کنار این بیمارستان، ضروری است تعدادی از رشته های آموزشی علوم پزشکی که اکنون در دانشگاه های استان وجود ندارد، دایر شود و متخصصینی نیز تربیت شوند.

 

انتقاد وزیر بهداشت از زیرساخت های کردستان

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود مهمترین مشکل استان کردستان را زیرساخت ها دانست و گفت: اگرچه زیرساخت ها در حوزه ما تعریف نمی شود اما بر روی این حوزه اثرگذار است.

 

دکتر هاشمی با اظاهار امیدواری از اینکه با تلاش دولت، مشکلات این حوزه در استان کردستان نیز برطرف شود، اظهار کرد: مردم شریف استان کردستان تفاوت های دولت تدبیر و امید با دولت گذشته را خوب می دانند و خدمات و مشکلات را بخوبی رصد می کنند.

 

وی کمبود فضای مورد انتظار، کمبود نیروی انسانی متخصص، کمبود مجوز برای به کار گرفتن نیرو و کمبود تجهیزات را از دیگر مشکلات استان کردستان در حوزه سلامت و بهداشت و درمان دانست.

 

وزیر بهداشت کردستان را یکی از ذخایر ارزشمند ایران اسلامی دانست و اظهار کرد: متاسفانه در مقطعی نگذاشتند به این استان توجه شود و اکنون سرمایه گذاران و دستگاه های اجرایی که بعضا به سودهای کوتاه مدت توجه دارند باید بیایند و در استان سرمایه گذاری کنند.

 

وی گفت: توجه به کشورهای همسایه، استعدادهای استان و شرایط اقلیمی بسیار خوب و همچنین بازار بسیار ارزشمند عراق می تواند به توسعه و پیشرفت استان کردستان و در مجموع ایران منجر شود.

 

دکتر هاشمی بیان کرد: استان کردستان قبل و بعد از انقلاب شرایطی را داشته است که استان های دیگر نداشته اند، اگرچه در بخشی از استان ها جنگ را شاهد بوده ایم اما مردم کردستان در دوران جنگ آسیب زیادی دیدند.

 

عقب ماندگی تاریخی به کردستان آسیب زده بنابراین کردستان نیازمند نگاه مضاعف دولت است

 

وی افزود: از سوی دیگر یک عقب ماندگی تاریخی هم در استان کردستان وجود داشته است که به نظر می رسد استان نیاز به توجه مضاعف دارد.

 

او گفت: کردستان به دلیل جاذبه های متفاوتی که دارد امکان سرمایه گذاری بخش خصوصی در آن بیشتر فراهم است.

 

وزیر بهداشت اظهار کرد: دولت تدبیر و امید تلاش می کند در این دوره بخشی از کاستی ها و کمبودهای استان را برطرف کند.

 

او کردستان را استانی محروم و برخی از شهرستان های آن را محروم تر دانست و ادامه داد: نباید مردم عزیز و غیور کُرد که مرزداران عزیزی هستند و همواره در طول تاریخ از تمامیت ارضی کشور دفاع کرده اند احساس کنند که به آنها کمتر توجه می شود.

 

وی خاطر نشان کرد: حضور در میان مردم به ما انرژی می دهد و معتقدم دوران مدیریتی کوتاه است و زود تمام می شود اما باید در این مدت کارهای زیادی انجام دهیم.

 

وزیر بهداشت به منظور بازدید از مراکز درمانی استان کردستان روز دوشنبه وارد استان شد و در این سفر سه روزه از تمام بیمارستان های استان بازدید کرد.

پایان پیام/

 

کد خبر 425172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha