وقف و موقوفات اتصال بین فرهنگ و اقتصاد است

خبرگزاری شبستان: معاون حقوقی و پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: وقف و موقوفات نقطه اتصال بین فرهنگ و اقتصاد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حسین نوش آبادی، معاون حقوقی و پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (26 آذر) در دومین همایش وقف و رسانه استان مرکزی که در کانون فرهنگ تربیتی امام خمینی رحمه الله شهر اراک برگزار شد، گفت: اقتصاد و فرهنگ هر دو برای رشد و پیشرفت و سعادت و تعالی جامعه است و وقف و موقوفات نقطه اتصال بین فرهنگ و اقتصاد است.

وی با اشاره به اینکه وقف ارتباط بین نسل های گذشته و آینده است، بیان کرد: انتقال بسیاری از واقعیت ها و حقایق از طریق وقف نامه ها و اسناد موقوفات صورت پذیرفته است.

این مقام مسئول با اشاره به تاریخچه طولانی وقف و موقوفات اضافه کرد: قرآن کریم می تواند یک صدقه جاریه الهی بین بشریت باشد و امروز باید برای اینکه این فرهنگ عمومیت پیدا کند و در جامعه ترویج شود همکاری و همدلی مردم، مسئولان،اصحاب قلم و خبرنگاران را می طلبد.

وقف با نئیت جدید در جامعه تبیین شود

نوش آبادی با اشاره به اهمیت فعالیت های فرهنگی و رسانه ای بیان کرد: وقف و موقوفات نباید فقط برای نیت های گذشته باشد باید مردم را به وقف های جدید برای رفع مشکلات و مسایل موجود در جامعه تشویق کنیم.

وی تقویت مالی و اقتصادی حوزه رسانه را راهی موثر در تولید آثار فاخر و جذاب در حوزه های  تولید خبر، فیلم، موسیقی و هنر دانست و بیان کرد: اگر به اصحاب رسانه و خبرنگاران که در عرصه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در جامعه گام برمی دارند توجه شود می توانیم شاهد تولید آثار ماندگار و تبیین هر چه بیشتر فرهنگ وقف به زبان خود مردم در جامعه باشیم.

قرآن کریم بزرگترین رسانه بشری است

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخناش قرآن کریم را بزرگترین رسانه و جاویدان ترین رسانه برای بشریت دانست و بیان کرد: این کتاب الهی هدایتگر، بیان کننده حقایق و قابل درک برای مردم است.

نوش آبادی ادامه داد: احیاء سنت وقف و استفاده از ظرفیت اصحاب قلم و خبرنگاران  در راستای فرهنگ سازی  این سنت حسنه ضروری است و مسئولان امر باید در این زمینه تلاش کنند.

وی ادامه داد: استفاده از ابزار رسانه به عنوان یک ابزار موثر جهت دهنده در جامعه حائز اهمیت است چرا که شاهد فعالیت گسترده رسانه ها و بازخورد آن در سطح جهانی و بین المللی هستیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه نظام سلطه امروز با بهره گیری از ابزار رسانه سیاست های استکباری خود را به پیش می برد، بیان کرد: اگر قرار است اتفاقی در حوزه نشر ارزش ها و تحولات دینی و اسلامی بیفتد باید از ابزار رسانه به بهترین شکل بهره ببریم.

وی اضافه کرد: اگر قرار است بین رسانه و مطالبات یک جامعه آشتی برقرار کنیم باید قدر و ارزش رسانه را بدانیم و برای آن جایگاه ویژه قایل شویم.

نوش آبادی ادامه داد: اگر امروز می بینیم که اسلام بعد از گذشت بیش از 1400 سال همچنان پویا و زنده است به برکت بزرگترین رسانه «همان قرآن کریم» است.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خداوند متعال پیام های خود را از طریق این رسانه به عالمیان عرضه داشته که اگر این کتاب جاویدان نبود امروز اثری از اسلام و ارزش های دینی و الهی نیز نبود.

وقف سنتی حسنه و جوابگوی بسیاری از نیازهای جامعه است

حجت الاسلام آیت الله عباسیان، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی نیز در این همایش با اشاره به اینکه امسال دومین سالی است که همایش وقف و رسانه در استان مرکزی برگزار می شود، گفت: وقف یکی از سنت های الهی است که می تواند جوابگوی بسیاری از نیازهای جامعه باشد.

وی افزود: ترویج وقف و تبیین آن در بین افراد جامعه سبب گرایش هر چه بهتر افراد به انجام این سنت حسنه می شود که این مهم با همکاری و همدلی اصحاب رسانه میسر می شود.

این مقام مسئول ادامه داد: اصحاب قلم و خبرنگاران با توجه به اینکه در کنار مردم و همراه و همدل با مردم هستند می توانند این مهم را به زبان خود مردم برای آنان تبیین و آنان را تشویق به انجام وقف این صدقه جاری نمایند.

پایان پیام/

کد خبر 425006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha