به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان، حجتالاسلام مرتضی عزیزی، رئیس اداه اوقاف و امور خیریه شهرستان ملایر با اشاره به اینکه در حال حاضر 63 درصد از اراضی شهرستان ملایر جزو موقوفات است، اظهار داشت: شهرستان ملایر در بحث موقوفات در استان همدان برتر و جزء شهرهای شاخص در زمینه وقف در کشور است.
وی وقف را باقیاتالصالحات برای انسان خواند و افزود: موقوفات برای واقف خیر ابدی را به همراه دارد و مهمترین اصل مال بردن خیر ابدی از آن است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ملایر با بیان اینکه در حال حاضر 166 موقوفه در شهرستان ملایر به ثبت رسیده، گفت: از این تعداد 144 موقوفه متصرفه و مابقی غیر متصرفه است.
وجود 42 بقعه در شهرستان ملایر
وی همچنین تعداد بقاع متبرکه شهرستان ملایر را 42 بقعه و تعداد رقبات این شهرستان را 27 هزار رقبه عنوان کرد.
عزیزی افزود: موقوفات ملایر در بخشهای فرهنگی، درمانی، اطعامدهی و روضهخوانی برای سیدالشهدا(ع) و... وقف شدهاند و امروز شهرستان ملایر در بخشهای دیگر نیز نیاز به موقوفات جدید دارد.
وی مهمترین نیازهای شهرستان را در زمینه وقفهای جدید شامل اشتغال، ازدواج جوانان، مسکن، حمایت از ورزشکاران و... خواند و تصریح کرد: امیدواریم واقفان خیراندیش در آینده با توجه به نیاز شهرستان موقوفات خود را وقف کنند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ملایر با بیان اینکه اصلیترین موضوع در موقوفات حراست از موقوفات است، عنوان کرد: وظیفه ما انجام عمل نیت واقف است و سر سوزنی نمیتوان از نیت واقف در زمینههای دیگر هزینه کنیم.
وی با بیان اینکه از همه ظرفیتهای موقوفات در شهرستان استفاده نشده است، گفت: در این زمینه نیازمند همکاری ادارات و مردم هستیم.
عزیزی در ادامه با اشاره به برگزاری برنامههای هفته وقف در ملایر اظهار داشت: نشست با مبلغین، دیدار با امام جمعه، نشست با اصحاب رسانه، سخنرانی قبل از خطبههای نماز جمعه، برپایی خیمههای معرفت در امامزادگان شاخص شهرستان و برگزاری همایش «لبیک یا رسولالله» همراه با قرائت زیارت حضرت رسول در 28 صفر از جمله برنامههای هفته وقف در ملایر است.
وی سرکشی از بیماران بیمارستانهای شهرستان در راستای نیات واقف، برگزاری نشست تخصصی وقف، برگزاری نشست با طلاب و روحانیون را از دیگر برنامههای هفته وقف در ملایر عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما