به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان در بيرجند، اصغر زربان امروز ظهر (25 آذر) در در نشست خبري با اصحاب رسانه به مناسبت هفته پژوهش و فناوري اظهار كرد: در دانشگاه علوم پزشكي با توجه به اينكه متولي بهداشت و درمان است در بحث آموزش و پژوهش اقدامات جدي صورت گرفته است.
وي با بيان اينكه درحال حاضر مرکز تحقیقاتی هپاتيت، آترواسكلرز و عروق كرونر، مركز تحقيقات عوامل اجتماعي موثر بر سلامت و مركز رشد فناوري را به صورت مصوب در دانشگاه داريم، افزود: سعي كردهايم زيرساختهاي توسعه پژوهش را آماده كنيم و زمينه تحقيقات باليني نيز فراهم شود.
معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به عملكرد اين حوزه در تصويب طرحهاي تحقيقاتي، گفت: از ابتداي آذرماه سال92 تا ابتداي آذرماه سال جاري 44 طرح اعضاي هيات علمي، 52 طرح دانشجويي و 30 طرح كارمندي مصوب شده است.
زربان ادامه داد: این دانشگاه در طول اين مدت 99 مقاله در نشریات معتبر فارسی، 90 مقاله در مجلات انگليسي و هفت جلد كتاب به چاپ رسانده و 281 مقاله در سمينارهاي داخلي و خارجي ارائه كرده است.
بخش عمده بودجه پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند براي حقوق پرسنل هزينه ميشود
وي با بيان اينكه بودجه پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در سال جاري 600 ميليون تومان بوده، بيان كرد: تاكنون 50 درصد اين بودجه تخصيص يافته كه البته بخش عمده آن براي حقوق پرسنل هزينه شده است.
معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با تاكيد بر اينكه اين دانشگاه در سطح تصميمگيري و تصميمسازي ميتواند به مديران استان مشاوره بدهد، عنوان كرد: اما متاسفانه نقش دانشگاه علوم پزشكي در تيمهاي مشاوره كمرنگ ديده ميشود و بعضي فكر ميكنند كار اين دانشگاه فقط درمان است.
زربان با اشاره به اينكه دانشگاه علوم پزشكي 185 عضو هيات علمي و 200 مقاله چاپ شده دارد، گفت: انتظار ميرود به اين دانشگاه نگاه ويژهاي شود چرا كه مشكلات آن چالشي است.
پايان پيام/
نظر شما