به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسماعیل احمدی مقدم، امروز در گردهمایی بزرگداشت هفته پژوهش با تجلیل از برترین های حوزه پژوهش دانشکده علوم انتظامی گفت: امام حسین (ع) برای این خون خود را فدا کردند که مردم را از جهالت و رذالت نجات دهد.
وی در ادامه اظهار کرد: انسان در بدو تولد ضعیف ترین موجود بر روی زمین است اما خداوند با نعمت عقلی که در وجود او گذاشته توانسته به بالاترین درجه وجود خود دست یابد و آسمان ها و زمین را تسخیر کند ولی انسان از این مرحله هم پا فراتر گذاشته و از فرشتگان هم پیشی می گیرد.
سردار احمدی مقدم تصریح کرد: اگر انسان از این قوه عقل در جهت سوءاستفاده و در مسیر خارج از مسیر هدایت خود استفاده کند این عقل می تواند شمشیر دو لبه خطرناک برای انسان باشد.
فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: عقل گرایی و خردورزی در مکتب امانیستی دست یافتن به اوج قله های پیشرفت است در صورتی که در دین مبین اسلام نسبت به عقل اینگونه نگریسته نمی شود.
وی با بیان اینکه عقلی که گروه های تروریستی را سازماندهی کند عقل نیست بلکه جهل است، تصریح کرد: حکمت در مقابل عقل به دست می آید و عاقل در مکتب ما با عاقل در مکتب اومانیستی متفاوت است، عقل وقتی عقل است که در مسیر توسعه و کرامت انسانی باشد نه در مقابل جباران و سلطه جویانی که قرآن مثال می زنند.
فرمانده ناجا با بیان اینکه ما باید عقل را در مسیر نورانیت و هدایت به کار ببریم، افزود: نور فقط از خدا ساطر می شود.کسی که در انقیاد نور خدا قرار گیرد از این نور بهره مند می شود.
سردار احمدی مقدم خاطرنشان کرد: یکی از مسایلی که باید در دانشگاه امین و همچنین در کشور بر روی آن کار کنیم این است که باید حدود و مرز خود را با آنچه که عقلانیت در غرب می گوید با کشور خود و اسلام مشخص کنیم و بتوانیم عقل و علم را در مسیر هدایت و نورانیت به کار ببریم.
وی با بیان اینکه شهوت جنسی، خوردن و غضب سه خصیصه مشترک بین انسان و حیوان است، تصریح کرد: حیوانات در مهار کردن این شهوات ترمزی دارند و وقتی سیر شدند دیگر رها می کنند اما در غرب شهوت جنسی برای هم جنس بازی استفاده شده و آنها غرق در شهوت های دنیایی شده اند.
وی تصریح کرد: امروز اینترنت با توانایی شگرفی که ایجاد کرده بخش بزرگی از آن در خدمت توسعه بی عقلی رواج فساد و فروپاشی در خانواده قرار دارد، در حالی که می توانست این اهداف پاک و در خدمت بشریت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه انسان شناسی یکی از مسایل اساسی است، اظهار کرد: انسان شناسی یکی از مسایل اساسی است که باید در باب علم، عقل و غیره از عالمان خود استفاده کنیم و تا ما جایگاه انسان و رسالت او را درک نکنیم با مشکلات عدیده ای مواجه می شویم.
وی بر لزوم اهمیت مقوله راهبرد و استراتژی تاکید کرد و افزود: راهبرد یعنی اینکه از کجا به کجا و چگونه می روید و ترسیم سند راهبردی مهمترین سندی است که می تواند حرکت ما را تضمین کند بنابراین ما باید هم در تنظیم اسناد دقیق عمل کنیم و هم در عمل به آن منضبط باشیم تا بتوانیم قدرت برتر در منطقه باشیم چون در منطقه کسی را نداریم که در حوزه پژوهش حرفی برای گفتن داشته باشد البته شاید در ابزار به خاطر برخورداری مالی دست بازتری داشته باشند اما در تولید دانش هیچ دانش بومی ندارند و تولیدات داخلی شان اندک است.
وی با بیان اینکه 430 عضو هیئت علمی در دانشگاه امین، 1900 عضو هیئت علمی همکار با سایر دانشگاه ها و 9 نشریه علمی – پژوهشی، 15 مجله ترویجی و 38 مجله تخصصی داریم، افزود: باید در مجموعه علمی چون جایگاه دانشگاه را به مرزشکنی دانش تبدیل کنیم چرا که هیچ مسئولیتی در ناجا وجود ندارد که از بودجه ساختمان کم نکند و پژوهش نکند چرا که نتیجه آن را ملموس مشاهده کرده است.
وی با بیان اینکه سال آخر هر برنامه ای به جای آنکه سال جبران عقب ماندگی باشد برعکس سکویی برای جهش به برنامه بعدی است، خاطرنشان کرد: از برنامه پنجم به بعد باید نگاه ژرف نگرانه به مسایل داشته باشیم و هیچ کاری بدون زمینه سازی و سرمایه گذاری و علم امکان پذیر نیست.
وی با اشاره به خدمات یگان ویژه ناجا در اربعین حسینی تصریح کرد: یگان ویژه برای سرکوب مردم آموزش داده می شوند ولی اکنون در مرزهای کشور بارکش مردم شده اند. یگان ویژه با رویکرد اجتماعی یعنی در خدمت مردم یعنی هم سازوکارهای ما باید به گونه ای باشد که از پیش آماده باشیم و حوادث را بتوانیم مدیریت کنیم.
وی با بیان اینکه اساسا پیشروی امروز در غافلگیر نشدن است، خاطرنشان کرد: ارتباط با جامعه جهانی حتی با کشورهای غیر پیشرفته بسیار مهم است و نباید بگوییم که کشورهای عقب افتاده چیزی نمی دانند بلکه آنها نیز در زمینه هایی پیشرفت داشته اند.
نقش یگان ویژه فقط سرکوب اغتشاشات نیست
فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرد: بطور کلی در ناجا تجدید نظرهایی از تقویت مرزها تا تقویت اشراف اطلاعاتی و کشف جرم و حتی بخش یگان ویژه ایجاد می شود همانطور که اکنون نقش یگان ویژه فقط سرکوب اغتشاشات نیست، بلکه وظیفه امدادی به وظایف آن اضافه شده است. شش گردان از یگان ویژه در مرزهای شلمچه، چزابه و مهران برای کمک به زائرام مستقر شد.
سردار احمدی مقدم با بیان اینکه اسناد بالادستی آیه وحی نیست که نتوان آن را تغییر داد، گفت: چنانچه برای وی گفت: اگرپیشرفت نیاز به تغییر اسناد بالادستی باشد، آن را اصلاح خواهیم کرد و در این زمینه مانعی وجود ندارد زیرا نظام پویا از نظام ایستا متفاوت است و باید این اسناد اختیارات لازم را به رده ها بدهد.
وی با اشاره به تقویت پیش بینی ها با توجه به مشاهدات و تحقیقات گفت: فردی نمی توانست تا یک سال قبل از فتنه 88، آن را پیش بینی کند اما نیروی انتظامی از شش ماه قبل آن را برای اساس اطلاعات و نشانه ها، پیش بینی، و خود را آماده کرد یا در مورد فوت هنرمندی که فضای رسانه ای گسترده ای در مورد وی ایجاد شد، نیروی انتظامی حضور یافت زیرا این مساله می تواند بستری برای افرادی باشد که قصد سوء استفاده دارند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر، سال گذشته فقط 500 هزار نفر برای مراسم اربعین به کربلا سفر کردند اما امسال براساس آمار رسمی یک میلیون و 300 هزار نفر به این سفر معنوی رفتند، براین اساس با دیدن نشانه ها می توان، سخت ترین سناریوها را نوشت اما در برخی مواقع واکنش جامعه را نمی توان به صورت کامل حدس زد.
سردار احمدی مقدم اضافه کرد: در سفر معنوی اربعین سال گذشته هیچ یک از اتباع خارجی حضور نداشتند اما امسال عده ای که توانسته بودند از مرز رد شوند، پیام رفتن خود به کربلا را به برخی از دوستان مخابره کرده که این مساله با «اس.ام.اس» پخش شده و نیروی انتظامی با خیل عظیمی از اتباع افغانی در مرز مواجه شد.
پایان پیام/
نظر شما