ترویج فرهنگ وقف از مؤلفه های اقتصاد مقاومتی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان، ترویج وقف در جامعه را یکی از مؤلفه ‌های اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار داشت: بقاع متبرکه باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند.

حجت ‌الاسلام سیدمحمد طباطبایی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان، با اشاره به فرا رسیدن هفته وقف از 27 آذر تا 4 دی، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: وقف در جامعه اهمیت بسیار زیادی دارد و یکی از مؤلفه ‌های اقتصاد مقاومتی که سوی مقام معظم رهبری تدوین شده ترویج وقف در جامعه است.

 

وی بر افزایش آگاهی مردم نسبت به فرهنگ وقف و احکام آن تاکید کرد و افزود: رشد وقف در افزایش توسعه اقتصادی کشور تاثیرگذار است و حفظ و نگهداری و احیای موقوفات نیز از مهمترین وظایف اوقاف و امور خیریه می باشد که باید به بهتریت نحو انجام شود.

 

حجت الاسلام طباطبایی، از دیگر وظایف اوقاف و امور خیریه را تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی عنوان کرد و با بیان اینکه این امر مورد تاکید مقام معظم رهبری است، ادامه داد: در این راستا با برگزاری برنامه های مختلف در بقاع متبرکه در صدد هستیم که این مهم را محقق سازیم.

 

وی از برگزاری برنامه های فرهنگی همچون نمایشگاه های قرآنی، مسابقات قرآنی، تربیت حفاظ و قاریان قرآن و... در بقاع متبرکه خبر داد و تصریح کرد: برگزاری همایش های وقف و رسانه و بزرگ لبیک یا رسول الله، دیدار با نماینده ولی فقیه، غباروبی بقاع متبرکه و شهدای مدفون در امامزادگان، نشست با متولیان موقوفات در استان، نواختن زنگ وقف و... از جمله برنامه های هفته وقف در استان است.

 

وی با اشاره به تکمیل و بازسازی حرم علی بن مهزیار اهوازی که به عنوان یکی از بقاع شاخص خوزستان جهت تبدیل به قطب فرهنگی انتخاب شده، عنوان کرد: شبستان این حرم مطهر در 2 طبقه با چهار هزار و 850 متر مربع در حال انجام است که تاکنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

 

مدیرکل اوقاف و مور خیریه خوزستان، با بیان اینکه در سال جاری 43 بقعه و 67 زیرفضا در مساحت 27 هزار متر مربع جهت مرمت و بازسازی در دستور کار این اداره قرار دارد، تاکید کرد: بقعه دانیال نبی در شوش از دیگر بقاع مورد نظر است که اهمیت بسیاری برای استان دارد.

 

وی با اشاره به اینکه شبستان ‌های جانبی در بخش زیارتگاهی در 2 طبقه با سه هزار متر مربع در مرحله اجرای عملیات قرار دارد، اذعان داشت: مقام صاحب الزمان در شوشتر، بقعه هفت شهیدان در مسجدسلیمان، بقعه سیدصالح در ایذه، بقعه امامزاده حیدر بهبهان، بقعه سبزقبای دزفول و بقعه بی‌بی تاج رامهرمز و... در این طرح قرار دارند.

 

وی از تهیه 159 سند و آماده سازی 100 سند موقوفه را از دیگر فعالیت های این اداره کل عنوان کرد و یاد آور شد: تمامی چهار هزار و 500 پرونده موقوفات و بقاع متبرکه استان خوزستان با هدف حفاظت از موقوفات در سامانه اطلاعات جامع پایه موقوفات بقاع متبرکه ثبت شدند.

 

پایان پیام/

کد خبر 424631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha