به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، علی داودی، مدیر دفتر شعر حوزه هنری، با اشاره به سابقه 17 ساله آشنایی اش با اسماعیل امینی اظهار كرد: با گذشت این سال ها، هرچه جلوتر آمده ایم، بیشتر با امینی آشنا شده ام و ارتباط دوستانه مان بیشتر شده است.
وی ادامه داد: امینی رفتار یكپارچه ای از دانش و سلوك است و تنها متكی بر تكنیك های ادبی نبوده، بلكه به اخلاق متكی است.
داودی با تاكید بر این كه امینی معلم است، عنوان كرد: خلق امینی معلمی است و بیشتر در جلسات آموزشی حضور داشته و به همین دلیل هم اگر شاعری نكته ای را نداند می تواند با خیالی آسوده از او بپرسد و ترسی هم نداشته باشد كه او تحقیرش كند.
این شاعر كشورمان خاطرنشان كرد: امینی منتقدی ادبی است كه شعر را خوب می شناسد و در قالب های مختلف و به زیبایی می سراید. نكات مختلف ادبی را تجربه كرده و شاگردانش را به صورت كاربردی هدایت می كند. ایشان در موسیقی، شعر آیینی، طنز، آرایه های ادبی و ... محل ارجاع است، در حالی كه عموم منتقدان خود را محدود به یك قالب كرده اند.
وی اسماعیل امینی را پاسدار اخلاق دانست و گفت: هر زمان كه به مشكلی برخورم از او می پرسم و او هم همیشه آماده و پذیرا است تا اگر كسی مشكلی دارد برایش حل كند.
شایان ذكر است، مراسم پاسداشت اسماعیل امینی شاعر و منتقد ادبی كشورمان سه شنبه 25 آذر ساعت 15 در موسسه فرهنگی رسانه ای اوج و با حضور جمعی از شخصیت های ادبی و فرهنگی برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما