به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، آیین افتتاحیه سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم، دوشنبه(24 آذر) با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، جمعی از مسئولhن و فرماندهان نظامی و انتظامی در تالار بعثت کرمانشاه برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در این مراسم به بیان سخنان مقام عظمای ولایت در خصوص توجه به کار فرهنگی، اهتمام بر انجام آن و مقدم شمردن آن بر سایر کارها پرداخت.
آیت الله مصطفی علما، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در اکثر جلسات و سخنرانی ها، کار فرهنگی را مقدم بر تمام کارهای وزارت خانه ها می دانند.
وی، ابراز کرد: تأکید ایشان بر این امر به حدی است که حتی کار فرهنگی را مقدم بر کارهای اقتصادی و سیاسی می دانند که این نشان از اهمیت وارد شدن به این عرصه دارد.
امام جمعه کرمانشاه، تصریح کرد: حیات اسلام و کشورهای اسلامی وابسته به کار فرهنگی است و در واقع کار فرهنگی ما قرآن است چرا که ریشه و اساس فرهنگ به قرآن برمی گردد.
آیت الله علما، بیان کرد: ما باید تفکرمان، سبک زندگی، اداره کشور، حاکمیت، اخلاق و رفتارمان متکی بر قرآن باشد.
وی با اشاره به اینکه کار فرهنگی با فکر، اعتقاد و زندگی ارتباط دارد، گفت: سبک زندگی ما باید اسلامی باشد و تنها با سخنرانی نمی شود، کار کرد بلکه با عمل باید وارد کار شد.
نماینده ولی فقیه در استان، زندگی قرآنی را یکی زندگی با جاذبه عنوان کرد و گفت: توانمندی و پیشرفت همه ما با پیروی از قرآن امکان پذیر خواهد بود و بهترین، دقیق ترین و ماندگارترین کار فرهنگی کار قرآنی است.
آیت الله علما، اضافه کرد: در روایات از قرآن کریم به عنوان امام تعبیر شده است و ما باید به قرآن اقتدا کنیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، نیز در ابتدای این مراسم با اشاره به ویژگی های سه گانه قاری قرآن، اظهار کرد: قاری قرآن باید قلبی خاشع، بدنی آسوده و ذهنی خالی از اضطراب داشته باشد.
حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی اراکی، ابراز کرد: قاری با داشتن این ویژگی ها بیشتر می تواند در مفاهیم قرآن کریم تدبر داشته باشد.
وی بیان کرد: قاری قرآن باید در هنگان قرائت، کلام را بفهمد و بتواند با حضور قلب در آیات قرآن کریم تدبر و تفهم داشته باشد.
مدیرکل اوقاف استان کرمانشاه، گفت: خداوند متعال، پیامبر اکرم(ص) را در حالی به رسالت برگزید که قرآن را تصدیق کننده وی قرار داد چرا که قرآن نور است و مردم با پیروی از این نور الهی می توانند به سعادت واقعی دست یابند.
حجت الاسلام حسینی اراکی، خاطرنشان کرد: اتصال به قرآن، چهار منفعت از جمله آگاهی به آینده، علم به حقایق گذشته، علاج دردها و ایجاد نظم در شئون حیات جامعه را نصیب انسان می کند.
در ادامه این مراسم از هشت نفر از فعالان قرآنی استان کرمانشاه تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما